Usile de interior si starea de spirit – Cum sa fii fericit acasa!

2
907
Magazin usi interior
usi de interior, usi exterior magazin online

Este usor sa devii mai fericit acasa!

Stiai ca designul interior iti influenteaza starea de spirit? Expertii in psihologie au demonstrat faptul ca modul in care e amenajata locuinta iti poate induce emotii pozitive sau stari de disconfort.

Culorile, formele geometrice, texturile, dimensiunile potrivite ale pieselor de décor, aspectul vizual, toate aceste detalii pot crea un ambient placut care contribuie la schimbarea starii tale de spirit. Esti gata sa afli mai multe detalii?

usi de interior albe

Designul interior iti induce emotii

Psihologia face parte din fiecare design interior, deci, traieste intens sentimentele si dorintele in timp ce te ocupi de proiectare. Colaboreaza cu arhitectii care isi pot pune amprenta in viitorul locuintei tale impartasindu-le viziunea personala.

Inainte de a incepe proiectarea design-ului, pune-ti cateva intrebari pentru a evalua dorintele actuale pe care ti le induce interiorul locuintei.

  • Cum te simti cand intri intr-o camera specifica?
  • Casa ta are nevoie de mai mult aer proaspat si circulatie?
  • Culorile si texturile pieselor de design iti creeaza un disconfort?

Exista o gama vasta de culori, imaginatie, dorinte si functionalitati pe care le ai in minte pentru un decor perfect in casa ta. De retinut este faptul ca fiecarei amenajari interioare ii asociezi inconstient o emotie. Din acest motiv, recomandam sa te focusezi pe crearea unui ambient placut, care sa-ti induca starea de spirit aferenta personalitatii.

Usile de interior sunt printre cele mai importante elemente ale designului interior. Pe langa estetica, nuantele usilor de interior iti induc emotii.

Psihologia culorilor

Alegerea culorii potrivite este semnificativa pentru a stabili tonul si scopul unei camere. De regula, culorile mai deschise creeaza o atmosfera aerisita. In emisfera opusa, culorile mai intunecate, cum ar fi wenge, castan sau negru creeaza un context vizual cald si iti pot oferi acel sentiment de stabilitate.

Un sfat oferit de catre expertii din domeniul este sa nu exagerezi cu culorile preferate si sa le asociezi intr-un mod placut.

Usile de interior se prezinta sub numeroase culori si texturi. Exista zeci de combinatii pentru care poti opta in procesul de asociere a usilor interioare cu restul pieselor de décor. Psihologia culorilor joaca un rol important in procesul de selectie a mobilei pentru interiorul locuintei.

usa interior furnir natural

Fie ca optezi pentru usi de interior albe sau crem, fie pentru usi de interior cu un finisaj de nuc sau lemn rosu, trebuie sa cunosti cateva aspecte privind psihologia culorilor, care iti vor salva timp si bani in momentul proiectiei noului design.

Descopera oferta de usi de interior care iti vor induce doar emotii pozitive accesand pagina Grand Secret. Pentru alte sfaturi, nu ezitati sa ne contactati!

usi de interior, usi exterior magazin online

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here