Usa cu geam vitraliu: accesoriu sau element practic?

0
2180
Magazin usi interior
usi de interior, usi exterior magazin online

Va doriti o intrare spectaculoasa in casa? Una dintre optiunile pentru care puteti opta este sa investiti in usa, dar nu in una simpla, ci una cu geam vitrat.

Usile cu geamuri vitrate confera o imagine de lux. Ele transforma exteriorul casei, dar imfrumuseteaza extraordinar si interiorul locuintei, subliniind personalitatea acesteia și devenind un punct culminant.

Datorita jocului de lumina si nuante de vitralii, accentele de lumina plasate vor fi nemaipomenit de frumoase si vor crea o atmosfera speciala.

Optiunea de a opta pentru o usa cu geam vitraliu nu are numai avantaje „vizuale”, ci si practice. Suprafata usii este solida, securizata, ceea ce ii permite sa fie mai rezistenta la influentele externe si sa ocupe pana la 50% din suprafata usii cu vitralii. In acelasi timp, vitraliile moderne sunt destul de comparabile cu alte materiale.

Cu alte cuvinte, doar la prima vedere pare ca este mai usor sa spargeti suprafata de sticla decat sa deteriorați o structura din otel. Ferestrele vitrate moderne sunt foarte durabile si nu isi pierd calitatile estetice.

www.grandsecret.ro vis steelline.by

Producatorul Steel Line realizeaza usa cu geam vitraliu in functie de doua tehnologii diferite.

  • Geam vitraliu vopsit manual

In acest caz, puteti combina diferite culori ale paletei RAL si puteti crea propriul model unic de vitralii! De altfel, la crearea unui prototip personal, se folosesc diferite combinatii de sticla mata, fateta si vopsele. Nu uitati ca conturul geamului vitraliu este mai bine sa fie ales in concordanta cu culoarea feroneriei – astfel veti reusi sa creati o intrare armonioasa care se va completa reciproc.

  • Geam vitraliu cu aplicatii

La crearea acestui tip de vitralii se folosesc diferite texturi si tipuri de lenta de film mata (materialul ce se aplica pe sticla). Datorita combinatiei neobisnuite de sticla clara si lenta aplicativa, se poate crea un joc unic de lumina si umbra.

Geamul cu vitraliu aplicat se realizeaza manual, astfel incat poate exista un contur neuniform pe ea. Nu le omiteti pentru defecte, ele nu afecteaza calitatea si alte proprietati ale vitraliilor, ci dau mai degraba un caracter special, unic.

Avantajele unei usi cu geam vitraliu

Avantajele usilor cu geam vitraliu sunt urmatoarele:

Versatilitate. Vitraliile nu se mai limiteaza la ferestrele de imagine inoperabile. Acestea pot fi realizate pe mai multe tipuri de ferestre
Atractivitate. Vitraliile sunt adesea folosite pentru a adauga interes vizual intr-o camera plictisitoare. Fereastra devine punctul focal, oferind in acelasi timp un spatiu personal.
Confidentialitate. Deoarece sunt ornamentate, vitraliile ofera mai multa intimitate decat alte geamuri.

www.grandsecret.ro

Dezavantajele unei usi cu geam vitraliu

Dezavantajele usilor cu geam vitraliu sunt urmaotarele:

Lumina limitata. Lumina poate trece prin geamul cu vitraliu. Insa, in cazul in care geamul este foarte incarcat cu desene, iar culorile alese sunt intunecate, cantitatea de lumina ce patrunde in casa este limitata.
Vederi obstructionate. Geamurile vitrate ofera intimitate insa, vederile distorsionate functioneaza in ambele sensuri. Cand priviti spre exterior sau spre interior, imaginea poate aparea neclara.
Suprasolicitarea. Atunci cand este folosit ca o piesa de accent, vitraliul poate fi placut pentru ochi. In cazul in care amenajati o camera in intregime cu vitralii, aspectul acesteia se va transforma dintr-unul elegant in unul incarcat si suprasolicitat.                                  Pret ridicat. Crearea unei usi cu geam vitraliu necesita investitie fizica. In spatele unei creatii vitrate se afla ore de munca manuala, astfel incat clientii sa fie multumiti de produsul achizitionat. Cu alte cuvinte, pretul pentru o usa cu geam vitrat trece de nivelul mediu de pe piata.

Grand Secret este distribuitorul numarul 1 in Romania a productiei Steel Line. Compania pune la dispozitii un numar specific de usi cu geam vitraliu. Expertii vor realiza modelul ales de fiecare client in conformitate cu standardele superioare in termeni de calitate.

!!De notat este faptul ca orice model de usa de intrare pentru casa cu geam poate fi realizat cu geam vitrat.

Acum puteti sa oferiti personalitate casei mult mai usor. Lasa un mesaj pe pagina www.grandsecret.ro pentru a obtine mai multe informatii.

Pentru orice neclaritati sau informatii aditionale, nu ezitati sa ne contactati.

usi de interior, usi exterior magazin online

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here