Manere antibacteriene pentru usi de interior – Modele si Beneficii

0
912
Manere antibacteriene pentru usi de interior
Magazin usi interior
usi de interior, usi exterior magazin online

Usile implica o investitie semnificativa. Acestea joaca un rol important in locuintele fiecaruia. Exista sute de modele de usi de interior si zeci de culori pentru ca acestea sa se conformeze spatiului interior. O usa nu este completa fara feroneria potrivita, compusa din balamale, broasca, contraplaca, maner si rozeta.

Nu e nevoie de o diploma in domeniul medical pentru a intelege ca manerele usilor sunt printre suprafetele cu cele mai multe bacterii din locuintele noastre. Acestea sunt accesorii des utilizate de catre locatari.

Exista mai multe materiale care se folosesc la realizarea manerelor, cum ar fi: alama, cupru, zamac, aluminiu, plumb, nichel si altele. Mai multe criterii de alegere a manerelor usilor isi fac aparitia pe lista e preferinte. Unul dintre cele principale trebuie sa fie protectia pe care v-o ofera manerul in materie de sanatatea indivizilor care locuiesc intr-o locuinta specifica.

Materiale antibacteriene pentru manerele usilor de interior

Printre materialele cu specificatii antibacteriene folosite la producerea manerelor pentru usile de interior se regasesc cupru si alama. O recomandare ar fi ca atunci cand mergeti la cumparaturi dupa feronerie sa va informati bine ce semnifica fiecare material chimic si care sunt avantajele acestora.

Manere antibacteriene – Manere din cupru

Manerele realizate din cupru sunt functionale si foarte elegante. Designul acestora ofera un aspect chic si organizat oricarei camera. Nuanta naturala a cuprului creeaza o atmosfera interioara calda. Astfel, manerele din cupru ies usor in evidenta in momentul in care acompaniaza piesele de mobilier. Printre alte avantaje ale cuprului regasim durabilitate, versatilitate si raport optim calitate-pret.

Ce trebuie sa mai cunosti despre materialul cupru este faptul ca ofera proprietati antibacteriene. Manerele realizate din cupru pot fi instalate atat in cladiri comerciale, cat si in cladiri rezidentiale.

Rezistenta la antimicrobiene de care dispune materialul cupru presupune eliminarea si impiedicarea microorganismelor, precum bacteriile si virusurile sa se inmulteasca pe suprafata acestuia. Numeroase studii au prezentat ca materialul cupru prezinta proprietati antibacteriene. Prin urmare, manerele din cupru sunt ideale pentru a preveni transmiterea anumitor infectii in orice tip de cladire.

Pentru cei interesati de manere antibacteriene pe teritoriul Romaniei, va informam ca materialul cupru se regaseste in compozitia manerelor comercializate de catre Grand Secret. In combinatie cu elemente ca aluminiu, magneziu si zinc se creaza  materialul zamak. Cel din urma este cunoscut pentru proprietati de rezistenta la socuri mecanice si durabilitate.

 

Manere antibacteriene – Manere din alama

Alama are in compozitia sa cupru si zinc, ceea ce indica ca se pastreaza proprietatile anibacteriene ale cuprului. Manerele din alama se prezinta printr-un design elegant si organizat. Este un material relativ accesibil ca pret, iar unul dintre avantajele acestuia este rezistenta la foc.

La randul sau, alama poate fi combinata cu alte elemente chimice pentru a crea un material cu proprietati distincte.

Siguranta si sanatatea celor dragi ar trebui sa fie criteriile principale atunci cand achizitionezi manere pentru usile de interior.

Similar ca in cazul cuprului, studiile au aratat ca alama se prezinta cu o rezistenta la antimicrobiene. Manerele din alama nu numai ca arata bine, dar te pot si proteja.

Maner antibacterian din zamak: combinatie dintre zinc, cupru, aluminiu

Indiferent daca esti interesat/a sa cumperi manere pe baza de cupru pentru a reduce raspandirea bacteriilor sau pentru ca arata fantastic, asigura-te ca le achizitionezi de la un distribuitor sigur – Grand Secret.

Pentru alte informatii despre manere antibacteriene si nu numai, nu ezita sa ne contactezi.

usi de interior, usi exterior magazin online

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here