Furturile din locuinte s-au inmultit, Iata cum te poti proteja!

0
1388
Magazin usi interior
usi de interior, usi exterior magazin online

Plecati in vacanta? V-ati asigurat protectia locuintei? Prevenirea riscurilor de spargere a locuintei este un atribut important de luat in considerare atunci cand planificati viitoarea calatorie. Conform datelor I.G.P.R., in anul 2018 au fost inregistrate in jur de 11.400 infractiuni de furt din locuinte, majoritatea efectuandu-se prin efractie.

Cele mai multe cazuri de furt din locuinte au loc prin spargerea usilor de intrare, fie ca vorbim despre un apartament, fie casa/vila. Siguranta este principala caracteristica de care trebuie sa tineti cont atunci cand achizitionati o usa de exterior. Gasiti pe blog mai multe criterii de selectie a unei usi de intrare pentru apartament.

Protejati-va locuinta cu o usa de intrare sigura!

Cum va puteti proteja locuinta in timpul vacantei? Recomandarea noastra, dar si a autoritatilor este sa investiti intr-o usa de intrare de calitate, aceasta fiind de lunga durata. O usa buna va asigura un nivel inalt de securitate.

Ce elemente definesc o usa de exterior calitativa?

  • Sistemul de inchidere: Recomandam un sistem dublu de inchidere, format din inchidere de tip cilindru si inchidere de tip seif- pentru o protectie sporita.
  • Clasa de rezistenta a usii: O clasa de rezistenta mai mare inseamna o protectie mai sporita. Clasa 4-a este recomandata!
  • Structura usii: Pentru usile de exterior recomandam fie o structura metalica acoperita cu panouri de MDF de cel putin 12 mm grosime in cazul apartamentelor si de 16 mm pentru usile de intrare casa, fie o structura metalica integrala, insa trebuie sa fie un material dur si de calitate. De obicei, un pret mai ridicat va insemna o calitate superioara.
  • Balamalele: Atentie la balamale. Daca acestea se afla in exterior, asigurati-va ca structura usii incorporeaza bolturi/suruburi anti-demontabile. De asemenea, atrageti atentia daca constructia balamalelor permite ungerea usoara a acestora.
  • Blindajul: O usa de intrare buna are placi blindate din otel deasupra inchiderilor.

Considerati ca nu ati gasit inca usa de intrare potrivita pentru nivelul de siguranta dorit? Nicio problema. Suntem aici pentru a va ajuta. Avem o SUPER OFERTA pentru voi. Protejati-va locuinta cu o usa metalica realizata la standarde inalte. Pentru orice usa de intrare in apartament TORONTO nuc inchis/nuc inchis,  achizitionata in perioada 05.08.2019 – 18.09.2019 primiti:

1. Montaj Cadou si Transport Gratuit in Bucuresti

sau

2. Reducere 200 lei si Transport Gratuit oriunde in Romania

* Nu include demontarea usii vechi!

Vedeti acum oferta cu Transport Gratuit si CADOU!

Pentru mai multe detalii, sunati la urmatoarele numere de telefon:

☎️0751113651
☎️0770615074

sau

📍Vizitati showroom-ul Grand Secret in Bucuresti, Sector 6, Strada Valea Cascadei, nr. 21, Pavilion Administrativ, Parter.

usi de interior, usi exterior magazin online

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here