Feng Shui și importanța ușii de la intrare

0
566
Magazin usi interior
usi de interior, usi exterior magazin online

Feng Shui și importanța ușilor

Se spune ca dacă ai o ușa la intrare puternica, vei putea primi energie pozitiva, sănătate și fericire. Afla care este legatura dintre Feng Shui si importanta usilor de la intrare.
Dacă ușa de la intrare este orientata spre strada atunci acesta este un factor pozitiv pentru ca va aduce energie din strada în casa. Însă dacă stai la bloc sau poziția casei nu are deschiderea la strada, atunci sunt câteva trucuri pe care le poți face pentru a atrage energia pozitiva.

În primul rând se ia în considerare orientarea ușii de la intrare. Sunt reguli diferite care se aplica în funcție de direcția unde aveți intrarea în casa. Dacă orientarea este către Sud atunci în principiile Feng Shui aceasta nu ar trebui sa aibă culoarea albă. Ușile albe sunt potrivite pentru casele orientate în directia Sud-Vest și Nord-Est.  În schimb, pentru ușile orientate în Nord acestea ar trebui să fie foarte inchise la culoare. Iar dacă orientarea este Nord-Vest sau Vest și îți place galbenul atunci o ușa galbena îți va deschide drumul către energia pozitiva.
Pentru ușile orientate în partea de Est sau Sud-Est ușile ar trebui sa rămână în culoarea lor naturala.

Poate ca nu te-ai gândit pana acum dar și mărimea ușii este importanta. Ușa trebuie sa aibă o mărime direct proportionala cu cea a casei. Dacă ai o ușa la intrare foarte mare, vei pierde multe oportunitati în viața. Dacă aceasta este prea mica, nu vei avea parte de armonie în casa.

Din toate locurile din casa, intrarea este de obicei cea mai neglijata atunci când ne apucam de curățenie. Cand a fost ultima data când ai curățat ușa de la intrare ?
Acordand mai multă atenție acestui aspect vei atrage mai multă energie pozitiva în casa ta.

Încă un lucru la care trebuie sa fim foarte atenți este starea în care se afla ușa de la intrare. Poti afla dacă ai o ușa care este foarte bine intretinuta raspunzand la aceste întrebări:  Se deschide și se închide ușor? Se aud sunete când o folosești? Este ruginita? A sărit vopseaua de pe ea?

Dacă ai răspuns cu da la vreuna dintre aceste întrebări sau mai rău, la toate, atunci sa știi ca o ușa care nu este intretinuta perfect îți poate da toată energia negativă când intri în casa.  Este posibil ca atunci când vei intra în casa sa începi sa te gândești la toate problemele pe care le ai. Sau îți va da senzația ca nu vrei sa te întorci acasă. Oriunde o să fii o să simți ca mai bine stai acolo decât sa mergi acasă.

Interesant este faptul ca si poziția scarii are legătura directa cu ușa de la intrare. Dacă scara are treptele către ușa atunci vei avea parte de multe dezechilibre în viața. Se mai spune și ca banii vor cobora de pe scara și vor ieși pe ușa. Și tot o legătura cu bugetul familiei îl are și bucătăria. Experții în Feng Shui spun ca dacă atunci când intri în casa vezi cuptorul de la bucătărie cei care locuiesc în casa vor avea mari probleme cu cheltuielile.  La fel, se pare și ca dacă bucătăria este cu fata către ușa de la intrare, atunci orice energie pozitiva din casa va fi arsă de foc și de tot ce se va gati în bucătărie.

Acestea sunt cateva criterii legate de Feng Shui și importanța ușilor

Dacă pana acum nu ai luat în considerare aspectele acestea și începi sa te gândești sa schimbi ușa de la intrare, noi te invitam în showroom-ul nostru. Consilierii Grand Secret te vor ajuta sa alegi ușa potrivita pentru tine.
usi de interior, usi exterior magazin online

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here