Balamale usi metalice: Garantia durabilitatii usii de intrare

0
1133
balamale usi metalice
Magazin usi interior
usi de interior, usi exterior magazin online

Balamaua – un element structural important care este responsabil pentru durabilitatea usii, indiferent ca vorbim despre o usa de intrare pentru casa sau apartament sau o usa de interior.

In cazul in care sistemul de inchidere sau manerul se defecteaza, ele pot fi inlocuite, in schimb daca balamalele ies din functiune, in cel mai rau caz va trebui sa cumparati o alta usa (cazul usilor metalice de exterior). Prin urmare, atunci cand alegeti o usa, trebuie acordata o atentie deosebita balamalelor.

Cel mai bine este daca in structura usii sunt instalate balamalele de calitate superioara, dure si rezistente in timp, dar si la socuri mecanice.

Acestea trebuie sa fie proiectate pentru o greutate semnificativ mai mare decat greutatea usii. Astfel de balamale cu siguranta vor dura intreaga perioada de functionare a usii.

In timp, structura casei poate suporta modificari, iar unghiul de deschide a usii poate varia. Ca urmare, balamalele usii metalice incep sa functioneze neuniform si se rod.

Prin urmare, cele mai durabile vor fi balamalele pe sfera de otel (ca si in cazul usilor seriei 100), mai degraba decat pe un rulment. Aceasta sfera se auto-adapteaza, iar balamalele continua sa functioneze uniform, indiferent de modul in care se schimba pozitia acestora.
Astfel de balamale vor dura o lunga perioada de timp.

Ce trebuie sa stii despre balamale usi metalice in functie de modelul usii

Pentru usile de intrare din seriile 70 si 80, producatorul usilor Grand Secret utilizeaza balamalele armate (realizate in Italia) pe rulmentul de sustinere. Acestea sunt concepute pentru a rezista la mai mult de 300.000 de cicluri, care este echivalent cu o perioada de functionare fara probleme timp de 20 de ani pentru o familie formata din patru membri.

Usile metalice de intrare din seria 100 utilizeaza balamale autoreglabile (realizate in Italia), create special pentru compania producatoare Steel Line. Balamalele sunt proiectate pentru a rezista la mai mult de 500.000 de cicluri de deschidere, ceea ce s-ar echivala cu peste 20 ani de functionare fara defectiuni.

Pentru usile econome in termeni de energie din seriile Husky si Husky Pro, se utilizeaza balamale cu ajustare 3D (EU). Ele sunt echipate cu insertii antifrictiune auto-lubrifiante, necesita o intretinere minima si sunt durabile.

Sfat de la experti privind balamale usi metalice

Pentru ca balamalele sa functioneze pe o perioada cat mai indelungata, acestea trebuie sa fie lubrifiate/unse periodic. Acest lucru este posibil de realizat daca balamalele au un orificiu special pentru ungere (cazul usilor comercializate de Grand Secret). Astfel, nu va fi nevoie sa indepartati foaia de usa de fiecare data cand e nevoie de ungeti balamalele.

Balamaua joaca un rol important in structura usii metalice de intrare pentru casa/vila, intrucat impreuna cu celelalte componente ale feroneriei: manerele, sistemul de inchidere, placile blindate, acestea asigura o functionare corespunzatoare a usii.

Doriti sa aflati mai multe detalii despre feroneria pentru usile metalice de intrare? Sunati-ne la 0751 113 651 sau scrieti-ne in sectiunea de Contact.

Grand Secret va pune la dispozitie usi metalice de intrare pentru casa/vila si pentru apartament. Balamalele utilizate sunt cele cu rulment de autocentrare, care dispun de orificiu special pentru ungere. Acestea sunt realizate din otel intarit si sunt rezistente la peste 300.000 cicluri de deschidere, in functie de seria usii din care face parte.

usi de interior, usi exterior magazin online

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here