Menu
Your Cart

Usi atipice

Usi atipice

Uși atipice

 

Casa ta are o personalitate distinctă, de aceea uneori este imposibil să găsești uși de exterior potrivite. Fie că este vorba de o dimensiune specială, un model aparte sau izolații suplimentare, pe grandsecret.ro vei găsi ușa pe care o cauți. Gama largă de produse pe care ți le punem la dispoziție și posibilitatea de a realiza uși de exterior la comandă garantează succesul căutărilor tale.

Ușile atipice sunt cele care nu corespund valorilor standard. Pe grandsecret.ro îți punem la dispoziție modele cu 3 și 4 canate cu design deosebit care pot fi realizate folosind dimensiunile pe care ni le furnizezi. Poți opta și pentru tipul de deschidere, pe stânga sau pe dreapta pentru a corespunde stilului arhitectural.

 

Uși de exterior în culori și dimensiuni la comandă

 

Ușile metalice pe comanda sunt recomandate pentru siguranța și eficiența lor. Modelele care pot fi adaptate ușilor atipice au 6 straturi de izolație compuse din termo materiale tip oglindă termică, Porileks și polistiren expandat. Dacă îți dorești uși pentru casă în culori deosebite, poți comanda un model de ușa atipică în nuanțe personalizate. Culoarea și dimensiunile ușilor pentru exterior pot fi realizate special pentru proiectul tău.

 

Atunci când achiziționezi o ușă metalică pe comandă faci o investiție pentru tine și familia ta. Ușile atipice comercializate pe grandsecret.ro au garanție de montaj, rezistență la peste 500,000 cicluri de deschidere și o medie de utilizare de 20 de ani. Calitatea excelentă și atenția la detalii ne recomandă pentru locuința ta!

table { font-family: arial, sans-serif; border-collapse: collapse; width: 100%; }td, th { border: 1px solid #dddddd; text-align: left; padding: 8px; }tr:nth-child(even) { background-color: #dddddd; }Usa de intrare din 3 canate modelul ATHENA I..
46.438,56 lei
Fără TVA:39.024,00 lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Te ajutam cu ceva?

Salutare! Va rugam sa faceti clic pe unul dintre reprezentantii nostri pentru a discuta pe WhatsApp.

Te ajutam cu ceva?
{ ebwhatsapp }}