Menu
Your Cart

Usi duble pentru casa

Usi duble pentru casa

Ce trebuie sa iei in calcul atunci cand alegi o usa de intrare?

 

Atunci cand alegi o usa de intrare, nu uita de cateva aspecte. Dimensiunea golului de perete este importanta, indiferent daca usa de la intrare va fi montata la o casa sau un apartament intr-o cladire veche. Usa din fata poate avea, de asemenea, o suprailuminare, sa fie o usa dubla si sa aiba sticla fixa ​​sau panouri laterale solide. 

 

Capacitatea de absorbtie a sunetului este importanta atat pentru case, cat si pentru blocuri, iar o usa bine izolata garanteaza acest lucru. Izolatia termica oferita de usa este importanta, in special pentru case. Variatiile de temperatura dintre mediul extern si cel intern pot ajunge sau chiar depasi 35-40 de grade Celsius. 

 

Unde poate fi amplasata o usa dubla de intrare?

 

Usa de intrare dubla este de cele mai multe ori, mai potrivita pentru o casa sau o vila, insa acest lucru nu inseamna ca nu poate fi adaptata si la bloc. Trebuie doar sa te gandesti bine la dimensiunea dorita, sa aiba izolare termica excelenta si potrivita pentru locatia dorita, izolare fonics si un sistem de inchidere usor de utilizat si de reglat. 

 

In acelasi timp, usa de la intrare este un element de design cu o semnificatie unica, deoarece este primul lucru pe care vizitatorii sau rezidentii il vad si ating la fiecare intrare in casa sau apartament. In plus, imaginea casei poate fi in stil modern, minimalist, istoric, elegant sau altele. De asemenea, poti lua in calcul si un design care sa se asorteze sau sa se imbine armonios cu estetica unei cutii postale.

 

Pe grandsecret.ro vei gasi o gama variata de produse din care sa alegi. Noi iti stam la dispozitie cu toate detaliile si specificatiile de care ai nevoie pentru a face o alegere perfecta.

table { font-family: arial, sans-serif; border-collapse: collapse; width: 100%; }td, th { border: 1px solid #dddddd; text-align: left; padding: 8px; }tr:nth-child(even) { background-color: #dddddd; }Usa dubla de intrare modelul STOCKHOLM  Pent..
29.878,56 lei
Fără TVA:25.108,03 lei
table { font-family: arial, sans-serif; border-collapse: collapse; width: 100%; }td, th { border: 1px solid #dddddd; text-align: left; padding: 8px; }tr:nth-child(even) { background-color: #dddddd; }Usa dubla de intrare modelul GREENWICH Pentru alt..
20.448,01 lei
Fără TVA:17.183,20 lei
table { font-family: arial, sans-serif; border-collapse: collapse; width: 100%; }td, th { border: 1px solid #dddddd; text-align: left; padding: 8px; }tr:nth-child(even) { background-color: #dddddd; }Usa dubla de intrare modelul MAGNAT Pentru alte ..
15.840,01 lei
Fără TVA:13.310,93 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Te ajutam cu ceva?

Salutare! Va rugam sa faceti clic pe unul dintre reprezentantii nostri pentru a discuta pe WhatsApp.

Te ajutam cu ceva?
{ ebwhatsapp }}