Menu
Your Cart

Usi din lemn, furnir natural

Usi din lemn, furnir natural

Usi de interior din lemn acoperite cu furnir natural

Usa de interior poate constitui un element decorativ impresionant pentru locuinta fiecaruia, daca este combinata corespunzator. Fie ca va doriti o usa alba, usa fildes, usa wenge, usa castan, exista cel putin un model de usa interior care se va preta perfect cu interiorul locuintei.

O categorie superioara este usa de interior acoperita cu furnir natural. Aceasta este perfecta pentru interioarele traditionale, clasice, dar si moderne. Universalitatea categoriei face ca usile respective sa fie pozitionate in top.

Specificatii generale usi de interior din lemn acoperite cu furnir natural

Foaia de usa interior din furnir natural are o grosime de 40 mm si este acompaniata de un set de tocuri de 120 mm. Usa este realizata din lemn masiv de pin stratificat, in timp ce panoul este acoperit cu furnir natural din lemn de stejar. Furnirul natural este benefic din punct de vedere al calitatii si esteticului natural de lemn. Acesta este usor de ingrijit si este durabil pe o perioada indelungata de timp.

Modelele de usi interior se prezinta atat in forma plana, cat si cu insertii de geam mat securizat. Pentru o atingere mai usoara si silentioasa dintre foaia de usa si tocul usii, producatorul de usi interioare a instalat o garnitura de etansare. Aditional, aceasta asigura un nivel optim de izolatie fonica si termica in interiorul locuintei. Astfel, va veti bucura de o temperatura optima in interiorul locuintei pe tot parcusul anului.

Dimensiuni usi interior acoperite cu furnir natural

In functie de preferinte, comercializam usi de interior pe urmatoarele dimensiuni standard, in conformitate cu legislatia privind acest domeniu:

✔ 600 mm * 2000 mm, recomandate pentru usa baie,

✔ 700 mm * 2000 mm, recomandate pentru usa debara, usa bucatarie,

✔ 800 mm * 2000 mm, recomandate pentru usa dormitory, usa living, usa bucatarie.

Dimensiunea optima recomandata pentru usile de interior este cea de 800 mm * 2000 mm. Aceasta permite tranzitarea libera umana dintr-o camera in alta, dar si tranzitarea obiectelor necesare intr-o locuinta.

Pentru a nu da gres cu achizitionarea unei usi interior eronate, este important sa masurati corect inaltimea golului usii, latimea golului usii si grosimea peretelui. Golurile optime aferente dimensiunilor standard mentionate mai sus sunt:

+ 80 mm pentru latime (40 mm pentru fiecare parte),

+ 50 mm pentru inaltime (spatiu necesar pentru instalarea tocului).

Prin solicitare, se pot realiza usi duble interior din lemn acoperite cu furnir natural. Astfel, dimensiunile noi aferente design-ului vor fi:

✔ 1200 mm * 2000 mm

✔ 1400 mm * 2000 mm

✔ 1600 mm * 2000 mm

*In cazul usilor duble, se poate solicita realizarea unei foi de usa de 400 mm latime per bucata. Solicitati ajutorul consultantului din showroom, daca e cazul.

Modele de usi interior din lemn acoperite cu furnir natural

Exista un portofoliu vast de usi interior din furnir natural. In functie de culori, comercializam usi de interior albe, usi de interior wenge, usi de interior fildes, usi de interior nuc inchis, usi de interior stejar si altele. In functie de locatia de instalare, punem la dispozitie, usi pentru baie, usi pentru debara, usi pentru dormitor, usi pentru bucatarie, usi pentru living. In functie de design puteti opta pentru modele de usi clasice plane sau modele de usi cu insertii de geam.

Accesorii usi interior din lemn acoperite cu furnir natural

Pretul de vanzare al fiecarui produs include componentele standard ale feroneriei. Prin solicitare, acestea pot fi schimbate. Astfel, accesoriile pentru usi de interior pot fi:

✔ Manere din zamac sau aluminiu cu finisaj de culoare crom, nichel, grafit, coffee, auriu – peste zeci de modele disponibile;

✔ Rozete patrate sau rotunde din zamac sau aluminiu cu finisaj de culoare crom, nichel, grafit, coffee, auriu;

✔ Balamale universale, ascunse, reglabile 3D, de stanga/dreapta;

✔ Elemente decorative;

✔ Toc cu aplicatii.

Consultantii nostrii va pot oferii toate informatiile necesare pentru a alege usile de interior.

Ce include usa de interior?

Grand Secret comercializeaza usi de interior complet echipate. Pachetul pentru achizitia unui produs din categoria usi de interior din lemn acoperite cu furnir natural include urmatoarele componente: foaia de usa cu grosimea de 40 mm, un set de tocuri reglabile pentru un perete de 120 mm (daca peretele este mai mare se va solicita extensii), manere si rozete din inox, broasca de cheie si pervaze pe ambele parti.

In functie de preferinte si buget, usile de interior din furnir natural pot fi realizate sub forma de usi duble si usi glisante!

Grand Secret se pozitioneaza pe piata din Romania cu produse de inalta calitate. Printre acestea regasim usi de interior din lemn acoperite cu furnir natural, usi de interior din lemn acoperite cu eco-furnir, usi de intrare pentru apartament, usi de intrare pentru casa/vila, feronerie si seifuri.

Va asteptam in showroom-ul Grand Secret situat in Bucuresti Sector 6, Str. Valea Cascadelor, nr. 21, pentru a va prezenta oferta de usi si a o alege pe cea care se potriveste cel mai bine locuintei dumneavoastra.

Usa pentru interior din Lemn Furnir Natural Venetia - Sticla 20 - Email Vanilie table { font-family: arial, sans-serif; border-collapse: collapse; width: 100%; }td, th { border: 1px solid #dddddd; text-align: left; padding: 8px; }tr:nth-child(even) { bac..
4.950,01 lei
Fără TVA:4.159,67 lei
Usa pentru interior din Lemn Furnir Natural Venetia - Sticla 20 - Email Auriu table { font-family: arial, sans-serif; border-collapse: collapse; width: 100%; }td, th { border: 1px solid #dddddd; text-align: left; padding: 8px; }tr:nth-child(even) { backg..
4.950,01 lei
Fără TVA:4.159,67 lei
Usa pentru interior din Lemn Furnir Natural Venetia - Sticla 20 - Email Argintiu table { font-family: arial, sans-serif; border-collapse: collapse; width: 100%; }td, th { border: 1px solid #dddddd; text-align: left; padding: 8px; }tr:nth-child(even) { ba..
4.950,01 lei
Fără TVA:4.159,67 lei
Usa pentru interior din Lemn Furnir Natural Venetia - Email Vanilie table { font-family: arial, sans-serif; border-collapse: collapse; width: 100%; }td, th { border: 1px solid #dddddd; text-align: left; padding: 8px; }tr:nth-child(even) { background-colo..
4.950,01 lei
Fără TVA:4.159,67 lei
Usa pentru interior din Lemn Furnir Natural Venetia - Email Auriu table { font-family: arial, sans-serif; border-collapse: collapse; width: 100%; }td, th { border: 1px solid #dddddd; text-align: left; padding: 8px; }tr:nth-child(even) { background-color:..
4.950,01 lei
Fără TVA:4.159,67 lei
Usa pentru interior din Lemn Furnir Natural Venetia - Email Argintiu table { font-family: arial, sans-serif; border-collapse: collapse; width: 100%; }td, th { border: 1px solid #dddddd; text-align: left; padding: 8px; }tr:nth-child(even) { background-col..
4.950,01 lei
Fără TVA:4.159,67 lei
Usa pentru interior din Lemn Furnir Natural Profil 1 - Sticla 33 - Castan table { font-family: arial, sans-serif; border-collapse: collapse; width: 100%; }td, th { border: 1px solid #dddddd; text-align: left; padding: 8px; }tr:nth-child(even) { backgroun..
2.945,00 lei
Fără TVA:2.474,79 lei
Usi Lemn Furnir Stejar Culoare Castan - Profil 1 Plina Usi Lemn Furnir Stejar Culoare Castan - Profil 1 Plina
Top vânzări
Usi Lemn Furnir Stejar Culoare Castan - Profil 1 Plina table { font-family: arial, sans-serif; border-collapse: collapse; width: 100%; }td, th { border: 1px solid #dddddd; text-align: left; padding: 8px; }tr:nth-child(even) { background-color: #dddddd; ..
2.716,00 lei
Fără TVA:2.282,35 lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Te ajutam cu ceva?

Salutare! Va rugam sa faceti clic pe unul dintre reprezentantii nostri pentru a discuta pe WhatsApp.

Te ajutam cu ceva?
{ ebwhatsapp }}