Filtreaza produsele

  • Pret
    lei - lei
Sortare după:
2.500,00 lei
Pentru culori/dimensiuni si  consultanta va rugam sa ne contactatiPachetul complet contine:&nbs..
3.000,00 lei
Pachetul complet contine: *Sistem pentru glisarea unei  foi de usa in perete de gips-carto..
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Usi glisante

Usi glisante

Usile de interior reprezinta o necesitate pentru locuinta fiecaruia. Acestea pot fi aditional un accesoriu pentru designul interior. Principalul factor de selectie este insa, functionalitatea usilor de interior. Pentru o durabilitate mai mare, se recomanda o selectie corespunzatoare cu spatiului interior. Multi proprietari se confrunta cu spatii interioare restranse. Pentru ei si nu numai, au fost create usile glisante.

Usile glisante sunt perfecte pentru spatiile limitate sau pur si simplu daca se doreste marirea vizuala a acestuia. Aditional functionalitatii, ele pot conferi interiorului o estetica curata si eleganta.

Grand Secret pune la dispozitie usi glisante aplicate pe perete si usi glisante ingropate in perete. In colaborare cu compania Eclisse, oferim kit-ul necesar pentru instalarea usii glisante corespunzatoare.  


Usile glisante aplicate pe perete reprezinta probabil cea mai simpla optiune dintre cele doua. Se alege usa de interior dorita, se creeaza suportul de montare pe perete, se aplica gips-cartonul pentru a oferi o estetica curata si se monteaza usa glisanta impreuna cu componentele feroneriei aferente.
✔ Impreuna cu Eclisse punem la dispozitie 11 sisteme glisante ingropate in perete, pe care urmeaza sa le enumeram mai jos.

Sisteme usi glisante in perete

Sistemele de usi glisante ingropate in perete vin sa salveze spatiu in amenajarea interioara. Ele se potrivesc atat in perete de zidarie, cat si in gips-carton.

1. Unico

Sistemul Unico este sistemul care permite culisarea unui singur panou de usa, fie spre stanga, fie spre dreapta. Acesta se potriveste atat in pereti de zidarie, cat si in pereti de gips-carton. Modelul prezinta calitate superioara garantata de Eclisse. Usile glisante Unico sunt fiabile, robuste şi potrivite in diferite situatii, atat in cazul re-amenajarilor, cat si in cazul noilor constructii.

Sistemul Unico este destinat golurilor de usa cu dimensiuni ce pornesc de la: 1500 mm latime si 2900 mm inaltime.

2. Estensione

Sistemul Estensione este sistemul care asigura culisarea a doua usi simetrice (in oglinda: o usa la stanga si o usa la dreapta). Modelul este optim pentru unirea sau separarea a doua ambiente distincte.

Sistemul Estensione transforma spatiul interior intr-unul intim, dar generos in acelasi timp, oferind continuitate ambientala si confort cotidian ridicat. Modelul Estensione este destinat golurilor de usa cu dimensiuni ce pornesc de la: latime 1500 mm, inaltime 2900 mm.

3. Luce Unico

Sistemul Luce Unico se bazeaza pe aceleasi caracteristici ca sistemul Unico. Ceea ce il face diferit este solutia brevetata care permite incorporarea instalatiilor electrice (intrerupatoare, doze,  cablaje de date, termostate etc) in compartimentul de glisare, pentru eliminarea definitiva a alternativelor incomode si inestetice. Modelul permite instalarea a 5 doze electrice pe fiecare latura a peretelui (5 doze pe o fata si 5 doze pe cealalta fata).

Sistemul Luce Unico este destinat pentru culisarea unui singur panou de usa, fie la stanga, fie la dreapta, atat in pereti de zidarie, cat si in pereti de gips-carton.

4. Luce Estensione

Similar ca sistemul mentionat anterior, sistemul Luce Estensione incorporeaza solutia brevetata care permite incorporarea instalatiilor electrice (intrerupatoare, doze,  cablaje de date, termostate etc) in compartimentul de glisare, pentru eliminarea definitiva a alternativelor incomode si inestetice.

Sistemul Luce Estensione se bazeaza pe aceeasi structura tehnica ca sistemul Estensione, care permite culisarea a doua usi simetrice (in oglinda: o usa la stanga si o usa la dreapta). Sistemul permite dispunerea a maxim 5 doze electrice pe fiecare parte a peretelui (5 doze la stanga si 5 doze la dreapta).

*In functie de cerinte este posibila instalarea acestora pe o singura fata (5+5) sau pe ambele fete ale peretelui (10+10).

5. Syntesis® LINE

Sistemul Syntesis® LINE este sistemul care permite culisarea unui singur panou de usa, fara finisaje externe. Ceea ce il face unic este aspectul minimalistic al rezultatului final, fiind o solutie moderna, perfecta ambientelor minimaliste si amenajarilor exclusiviste.

Lipsa finisajelor externe accentueaza tehnica si designul structurii in combinatie cu elementele de amenjaare interioara.

*Modelul de usa se prezinta fara toc, fara pervaze si fara alte aplicatii.

6. Syntesis® LINE Estensione

Sistemul Suntesis® LINE Estensione se bazeaza pe aceeasi constructie ca sistemul Estensione. Ceea ce il face diferit este lipsa finisajelor externe, care permite culisarea a doua usi simetrice (in oglinda: o usa la stanga si o usa la dreapta) intr-o maniera functionala, pastrand in acelasi timp, un aspect curat si elegant.

Sistemul Suntesis® LINE Estensione se prezinta fara toc, fara pervaze si fara alte finisaje externe. Acesta permite realizarea unor proiecte elegante si personalizate. Modelul se remarca de asemenea, prin designul sau minimalist si curat.

7. Telescopica

Sistemul Eclisse Telescopica este un model mai complex decat cele mentionate anterior. Acesta permite incorporarea in acelasi compartiment a doua usi paralele si telescopice (doua usi care culiseaza in aceeasi directie). Urmand tendintele moderne, acest model ofera continuitate spatiului, creand ambiente ample, luminoase, unice.

8. Telescopica Estensione

Sistemul Telescopica Estensione este sistemul care permite culisarea usilor paralele si simetrice (2+2 in oglinda: doua usi la stanga si doua usi la dreapta), reusind sa solutioneze chiar si goluri de trecere foarte ample (cu latime pana la 4700 mm). Acest sistem este destinat spatiilor largi.

9. Circulat Unico

Dupa cum ne sugereaza denumirea, Sistemul Circular Unico se potriveste spatiilor rotunde. Acesta permite culisarea unei usi curbe si este destinat solutionarii celor mai exigente proiecte de amenajare, remodelare si compartimentare  a ambientelor de interior.

Sistemul circular este constituit dintr-un cadru portant din brad si dotat cu structura interna alveolara, supusa  tratamentului anti-mucegai. Usa are o grosime de 40 mm si se prezinta cu pervaze plate si tocuri de 125 mm grosime. Se accepta dimensiuni mai mari. Foaia de usa Eclisse este disponibila in sase esente brute.

10. Unilaterale

Sistemul Unilaterale este sistemul care permite incorporarea in acelasi compartiment a doua usi opuse, ce culiseaza in directii contrare (2 usi suprapuse spate in spate: o usa culiseaza spre stanga si o usa culiseaza spre dreapta).

Sistemul inteligent Unilaterale reprezinta solutia ideala pentru exploatarea spatiilor inguste si se potriveste perfect golurilor disponibile in cazul camerelor alaturate (hol, camara, coridor, baie, camere copii etc).

11. Novanta

Sistemul Novanta este sistemul care permite glisarea unui panou de usa sectionala:  in timp ce partea fixa culiseaza in interiorul compartimentului, cealalta parte decupata a usii, se deschide batant oferind un gol de trecere standard. Acest sistem este destinat spatiilor mici, la care dimensiunile peretelui pentru incastrarea structurii metalice sunt limitate.

Un exemplu de instalare este baia. In cazul in care lungimea peretelui nu permite instalarea unei usi glisante ingropate, iar amenajarea baii nu permite instalarea unei usi integral batante, Sistemul Novanta este solutia de care aveti nevoie: jumate de usa se prezinta ingropata in perete, iar jumatate batanta.

Feronerie usi glisante

Grand Secret pune la dispozitie kit-ul necesar pentru ca usa glisanta sa functioneze corespunzator. Acesta include: broasca speciala pentru usi glisante, maner usi glisante, glisiera, opritori si set role.

Va asteptam in showroom-ul nostru din Bucuresti Sectorul 6, Valea Cascadelor, Nr. 21, pentru a discuta detaliile comenzii dumneavoastra. Clientii nostri beneficieaza de consultanta gratuita. Impreuna putem deschide cat mai multe usi glisante corespunzatoare personalitatii fiecaruia.

Copyright © 2014-2021 Grand Secret Guard Srl, CUI: 27574625, Reg. Com. J40/19418/2017