Menu
Your Cart

Am deschis cel mai mare SHOWROOM de USI din Romania!

Usi glisante

Usi glisante

Ce avantaje asigura o usa culistanta de interior?

 

Nu este doar un accesoriu practic, ci si elegant, completand armonios un design modern si multe decoruri. Usa glisanta iti ofera economia spatiului, deschidere silentioasa si acces facil pentru scaunul cu rotile. De asemenea, este o piesa versatila, putand fi montata in vestiare, coridoare, bucatarii sau dormitoare. 

 

Ce tipuri de usi glisante poti gasi?

 

Usa glisanta montata pe perete - este o varianta relativ simplista a usilor glisante. Instalarea nu necesita modificari structurale.

Usa glisanta in carcasa - varianta mai frecvent folosita in constructii. Cand planifici construirea unei casa, este important sa te gandesti daca va trebui sau nu sa optezi pentru o carcasa in perete. 

 

Ce materiale sunt folosite la obtinerea usilor glisante?

 

Laminat - acest material este frecvent folosit in productia de mobilier, fiind foarte accesibil. Ele sunt usor de intretinut si foarte rezistente in timp. 

Lemn masiv - asigura rezistenta si durabilitate produsului final. Mobilierul din lemn masiv are un aspect si un miros aparte. 

Sticla - usile glisante din sticla au devenit din ce in ce mai populare. Acestea au un aspect placut, fiind si rezistente la zgarieturi. Sunt o alegere potrivita si pentru spatiile mai intunecate, asigurand lumina in orice conditii. 

 

Daca esti in cautare de usi glisante pentru locuinta ta, suntem siguri ca pe grandsecret.ro vei gasi produsul perfect. La noi poti alege o usa glisanta pentru bucatarie, living, dormitor sau pentru orice alta incapere.

Usa Glisanta aparenta
La comanda - de la 45 zile
Brand: Profil Doors
Usa Glisanta aparentaPentru culori/dimensiuni si  consultanta va rugam sa ne contactatiPachetul complet contine: *Sistem complet pentru glisarea unei  foi de usa pe perete*Foaie de usa Orizontal, culoare Alb Usi glisante aplicate pe pereteUsi glisante aplicate pe peret..
2.500,00 lei
Fără TVA:2.100,84 lei
Usa glisanta in perete Usa glisanta in perete
La comanda - de la 45 zile
Brand: Profil Doors
Usa glisanta in peretePachetul complet contine: *Sistem pentru glisarea unei  foi de usa in perete de gips-carton*Foaie de usa orizontal, culoare alb ..
3.000,00 lei
Fără TVA:2.521,01 lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)