USA DIN LEMN DOMINO

Producător: GSG, Belarus
Cod produs: ISDOMINO
Disponibilitate: La comanda - de la 45 zile

✅Decoreaza-ti locuinta cu Usile de Interior acoperite cu Eco-Furnir. Pret accesibil, calitate de rang mediu, design atractiv, culori naturale - toate aceste aspecte sunt asigurate de Grand Secret Romania.

1.130,00 lei
TVA inclus
-+

Usa de interior acoperita cu eco-furnir model DOMINO
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.


STRUCTURA USA DE INTERIOR:

DIMENSIUNI STANDARD 600/700/800 mm * 2000 mm
GROSIME FOAIE USA 35 mm
TOC Reglabil de 120 mm
PERVAZPe ambele parti
PANOU FOAIE USA Rama din Lemn Pin
GEAM Cu sticla securizata sablata alba sau bronz
GARNITURI DE ETANSARE 1 buc.
BALAMALE 3 buc. model fluture
BROASCA Standard- de cheie. Solicitat - de cilindru, de baie (cu blocator)
FERONERIE Standard - manere din inox, rozete inox
GARANTIE 24 luni de la montaj
PRET AFISAT Include USA COMPLET ECHIPATA: foaia de usa, toc reglabil de 120 mm, manere inox, broasca de cheie, pervaz pe ambele parti

Descriere:

Usa de interior din lemn DOMINO prezinta un design jucaus si organizat. Formele geometrice creeaza o iluzie optica curioasa, care va crea un interes aparte in interiorul locuintei. Designul general atrage atentia si ridica usile interior din Seria DOMINO in topul preferintelor clientilor. Utilizarea finisajului din eco-furnir in combinatie cu nuantele calde si elegante permit imitarea pana la cele mai mici detalii a lemnului natural. Aditional, materialul artificial prezinta o rezistenta si durabilitate de exceptie in randul usilor de interior din lemn.

Usile de interior din Seria DOMINO se prezinta sub diferite modele in functie de insertiile de sticla, care pot fi de culoare bronz sau albe. Sticla este elementul care accentueaza fin finisajul si subliniaza textura sa. Alternarea insertiilor cu o geometrie clara in combinatie cu textura pronuntata a lemnului natural reprezinta principalele avantaje ale usilor din furnir artificial DOMINO.

Produse asemănătoare

Copyright © 2014-2019 Grand Secret Guard Srl, CUI: 27574625, Reg. Com. J40/19418/2017
Suna