Menu
Your Cart

Depozitare armament

Seifuri pentru arme în Bucureşti

Dacă sunteți pasionat de vânătoare sau dețineți legal o armă de foc pentru a vă proteja, achiziția unui seifuri antifoc pentru arme reprezintă mai mult decât o simplă investiție. Armele de foc implică o responsabilitate majoră pentru proprietarii acestora. De aceea, este important ca acestea să fie păstrate corespunzător și în conformitate cu legislația în vigoare. Legea obligă ca armele de foc să fie ținute închise sub cheie. În plus, prin păstrarea acestora în dulapuri pentru arme se exclude orice posibilitate ca persoane neautorizate să obțină acces la arme, inclusiv copiii, care pot provoca accidente grave când o armă nu este în loc sigur.

Atunci când optați pentru achiziționarea unui seif pentru arme trebuie să luați în considerare faptul că mai presus decât orice este calitatea acestora. Începând de la materialele folosite pentru realizarea dulapurilor, grosimea ușii, cât și cea a peretelui, până la tipul de încuietoare, toate trebuie să fie durabile și de cea mai înalta calitate pentru a asigura protecție garantată în corespundere cu reglementările europene ce țin de normele de securitate pentru deținerea armelor. Dulapurile de siguranță pentru arme sunt compartimentate, astfel că în ele se pot stoca una sau mai multe arme și prezintă o caseta metalica separata, pentru muniție.

GRAND SECRET GUARD SRL realizează în România sefuri antiefracţie pentru arme și muniții cu un design modern, ușor de integrat în orice tip de locuință. Acestea sunt disponibile într-o combinație de culori elegante. În show-room-ul nostru din Bucuresti Sectorul 6, Strada Valea Cascadelor, Nr. 21, Pavilon Administrativ, Parter, se regăsesc modele în diverse mărimi, executate din oțel de calitate cu închidere electronică sau mecanica cu cheie, la prețuri convenabile. Specialiștii nostru calificați vă stau la dispoziţie cu informaţii şi consultanţă de specialitate, pentru a vă oferi soluția ideală în concordanţă cu cerinţele cele mai exigente. De asemenea, puteți comanda orice articol prin telefon sau online prin intermediul site-ul nostru. 

Pentru contabilitategrandsecret.ro

Nu sunt produse în această categorie.

Te ajutam cu ceva?

Salutare! Va rugam sa faceti clic pe unul dintre reprezentantii nostri pentru a discuta pe WhatsApp.

Te ajutam cu ceva?
{ ebwhatsapp }}