Menu
Your Cart

Seifuri

Seifuri antiefracţie in București

Alegerea unui seif necesită o abordare serioasă, deoarece acest aspect este deosebit de important în situații cum ar fi tentativele de spargere prin efracție. Deși nu există nici un sistem care să asigure protecție maximă, utilitatea acestuia este incontestabilă. Obiectivul principal al unui seif antiefracție este de a păstra bani, documente de mare importanță, bunuri de valoare sau obiecte periculoase (arme, muniții). Un seif rezistent la șocuri mecanice va garanta siguranța și integritatea bunurilor depozitate în interiorul său.

Rezistența seifului este determinată de mai mulți factori, cum ar fi grosimea metalului, tipul de blocare și materialele utilizate în pereți și uși. Un seif antiefracție este executat din materiale calitative care definesc o construcție solidă și fiabilă. Oțelul rezistent la șocuri mecanice poate aduce pe lângă o rezistență sporită și un design plăcut, ideal pentru orice mediu de lucru.

Particularitățile tehnice ale seifurilor determină clasa de securitate a fiecărui model. Gradul de securitate garantează rezistența pentru un anumit timp la atacurile cu mijloace mecanice asupra seifurilor. Cu cât clasa de securitate este mai mare, cu atât seiful pentru arme este mai rezistent. În funcție de gradul de securitate în care se încadrează, seifurile sunt folosite pe scară largă, în diferite instituții care lucrează cu cantități mari de numerar și bunuri de mare valoare (bănci, cazinouri, casierii, magazine de arme, arhive cu documente secrete).

GRAND SECRET GUARD SRL comercializează în România seifuri antifoc sau antiefracție cu clasa de securitate 1-5, care sunt certificate conform standardelor europene, la prețuri avantajoase. Show-room-ul nostru din Bucuresti Sectorul 6, Strada Valea Cascadelor, Nr. 21, Pavilon Administrativ, Parter, vă oferă o gamă completă de seifuri antiefracție şi opţiuni dimensionale care se potrivesc diferitelor necesități pentru securitatea bunurilor dumneavoastră, ce pot fi folosite atât in scopuri comerciale cât și pentru protejarea valorilor personale. Nu ezitați și faceți comandă contactându-ne telefonic, prin intermediul site-ului sau vizitând magazinul nostru de prezentare.Vă așteptăm! 

Balamale - grandsecret.ro

Nu sunt produse în această categorie.

Te ajutam cu ceva?

Salutare! Va rugam sa faceti clic pe unul dintre reprezentantii nostri pentru a discuta pe WhatsApp.

Te ajutam cu ceva?
{ ebwhatsapp }}