Menu
Your Cart

Seminee

Seminee
Brand: Tagu
Semineu electric TORI Powerflame 23" Stone CreamSemineul electric Tori Stone Cream are un design rustic, datorita materialului ce imita atat tactil cat si vizual piatra naturala , si se poate amplasa in orice incapere oferind astfel un aspect natural intregii locuinte. Acesta este dotat cu un ecran ..
2.199,00 lei
Fără TVA:1.847,90 lei
Brand: Tagu
Semineu electric MAGNA Powerflame 23" Soft TurqoiseSemineul electric Magna Soft Turquoise are un design clasic, este usor de montat si se poate amplasa in orice incapere oferind un aspect special intregii locuinte. Acesta este compus dintr-o rama de culoare turquoise din MDF cu ornamente in relief s..
2.549,00 lei
Fără TVA:2.142,02 lei
Brand: Tagu
Semineu electric MAGNA Powerflame 23" Premium WalnutSemineul electric Magna Premium Walnut are un design clasic, este usor de montat si se poate amplasa in orice incapere oferind un aspect special intregii locuinte. Acesta este compus dintr-o rama de culoare nucului din MDF cu ornamente in relief si..
2.549,00 lei
Fără TVA:2.142,02 lei
Brand: Tagu
Semineu electric MAGNA Powerflame 23" Espresso WengeSemineul electric Magna Espresso Wenge are un design clasic, este usor de montat si se poate amplasa in orice incapere oferind un aspect special intregii locuinte. Acesta este compus dintr-o rama de culoare Espresso Wenge din MDF cu ornamente in re..
2.549,00 lei
Fără TVA:2.142,02 lei
Brand: Tagu
Semineu electric MAGNA Powerflame 23" Deep BlackSemineul electric Larsen Deep Black are un design elegant, este usor de montat si se poate amplasa in orice incapere oferind un aspect special intregii locuinte. Acesta este compus dintr-o rama de culoare neagra din MDF furniruit si ornamente din lemn ..
2.549,00 lei
Fără TVA:2.142,02 lei
Brand: Tagu
Semineu electric LARSEN Powerflame 23" Solid GreySemineul electric Larsen Solid Grey are un design elegant, este usor de montat si se poate amplasa in orice incapere oferind un aspect special intregii locuinte. Acesta este compus dintr-o rama de culoare gri din MDF furniruit si ornamente din lemn ma..
1.999,00 lei
Fără TVA:1.679,83 lei
Brand: Tagu
Semineu electric LARSEN Powerflame 23" Pure WhiteSemineul electric Larsen Pure White are un design elegant, este usor de montat si se poate amplasa in orice incapere oferind un aspect special intregii locuinte. Acesta este compus dintr-o rama de culoare alba din MDF furniruit si ornamente din lemn m..
1.999,00 lei
Fără TVA:1.679,83 lei
Brand: Tagu
Semineu electric LARSEN Powerflame 23" Premium WalnutSemineul electric Larsen Premium Walnut are un design elegant, este usor de montat si se poate amplasa in orice incapere oferind un aspect special intregii locuinte. Acesta este compus dintr-o rama de culoarea nucului din MDF furniruit si ornament..
1.999,00 lei
Fără TVA:1.679,83 lei
Brand: Tagu
Semineu electric LARSEN Powerflame 23" Deep BlackSemineul electric Larsen Deep Black are un design elegant, este usor de montat si se poate amplasa in orice incapere oferind un aspect special intregii locuinte. Acesta este compus dintr-o rama de culoare neagra din MDF furniruit si ornamente din lemn..
1.999,00 lei
Fără TVA:1.679,83 lei
Brand: Tagu
Semineu electric HELMI Powerflame 23" Solid GreySemineul electric Helmi Solid Grey are un design elegant, este usor de montat si se poate amplasa in orice incapere oferind un aspect special intregii locuinte. Acesta este compus dintr-o rama de culoare gri din MDF cu ornamente subtile si top din lemn..
2.149,00 lei
Fără TVA:1.805,88 lei
Brand: Tagu
Semineu electric HELMI Powerflame 23" Pure WhiteSemineul electric Helmi Pure White are un design elegant, este usor de montat si se poate amplasa in orice incapere oferind un aspect special intregii locuinte. Acesta este compus dintr-o rama de culoare alba din MDF cu ornamente subtile si top din lem..
2.149,00 lei
Fără TVA:1.805,88 lei
Brand: Tagu
Semineu electric HELMI Powerflame 23" Natural OakSemineul electric Helmi Natural Oak are un design elegant, este usor de montat si se poate amplasa in orice incapere oferind un aspect special intregii locuinte. Acesta este compus dintr-o rama de culoarea naturala a stejarului din MDF cu ornamente su..
2.149,00 lei
Fără TVA:1.805,88 lei
Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)

Te ajutam cu ceva?

Salutare! Va rugam sa faceti clic pe unul dintre reprezentantii nostri pentru a discuta pe WhatsApp.

Te ajutam cu ceva?
{ ebwhatsapp }}