Menu
Your Cart

Saltele

Stratul avansat de pasla Soft al saltelei Somneo Vis reprezinta echilibrul perfect intre rafinament si suport. Asigura o aliniere corecta a corpului, eliminand punctele de presiune si oferind un suport optim pentru coloana vertebrala. Astfel, fiecare noapte petrecuta pe aceasta saltea devine o exper..
1.100,00 lei
Fără TVA:924,37 lei
Salteaua SOFT dispune de un strat de spuma poliuretanica profilata, oferind suport suplimentar in zonele trunchiului, soldurilor si umerilor, cu sustinere mai redusa pentru cap si picioare. Cu o suprafata profilata pe fata destinata sezonului cald, asigura o eficienta crescuta in ventilare, diminuan..
1.650,00 lei
Fără TVA:1.386,56 lei
Salteaua SOMNEO LUX- O saltea ortopedica ce redefineste odihna de calitate. Cu fete duble pentru vara si iarna, aceasta saltea imbina circulatia optima a aerului cu caldura reconfortanta. Husa din tesatura Jacquard de inalta calitate protejeaza si infrumuseteaza. Aducem confortul in dormitorul tau! ..
650,00 lei
Fără TVA:546,22 lei
Salteaua SOMNEO LUX- O saltea ortopedica ce redefineste odihna de calitate. Cu fete duble pentru vara si iarna, aceasta saltea imbina circulatia optima a aerului cu caldura reconfortanta. Husa din tesatura Jacquard de inalta calitate protejeaza si infrumuseteaza. Aducem confortul in dormitorul tau! ..
435,00 lei
Fără TVA:365,55 lei
Salteaua Flex impresioneaza prin inovativul sistem de arcuri individuale de tip Pocket Spring, fiecare impachetat intr-un buzunar propriu. Aceasta ingenioasa caracteristica permite arcurilor sa se miste independent, oferind un nivel superior de suport personalizat. Indiferent daca doua persoane folo..
1.265,00 lei
Fără TVA:1.063,03 lei
Salteaua SOMNEO ECO- O saltea ortopedica ce redefineste odihna de calitate. Cu fete duble pentru vara si iarna, aceasta saltea imbina circulatia optima a aerului cu caldura reconfortanta. Husa din tesatura Jacquard de inalta calitate protejeaza si infrumuseteaza. Aducem confortul in dormitorul tau! ..
540,00 lei
Fără TVA:453,78 lei
Descopera ultima evolutie in materie de confort cu salteaua SOMNEO DUO! Aceasta saltea pentru pat redefineste arta odihnei, oferind un echilibru perfect intre luxul senzational al relaxarii. Cu un design ingenios si cu functionalitatea de Iarna/Vara incorporata, Salteaua SOMNEO Duo iti permite sa a..
760,00 lei
Fără TVA:638,66 lei
Salteaua BOSS imbina armonios confortul oferit de arcurile individuale de tip "pocket" cu caldura si caracterul distinctiv al unui strat de memory foam. Acest design permite o ventilatie eficienta si creeaza o senzatie deosebita de confort, datorita stratului de poliuretan profilat. Husa exterioara ..
1.960,00 lei
Fără TVA:1.647,06 lei
Salteaua BIO este dotata pe fata de iarna cu un strat de confort sporit Memory Foam, care creaza o amprenta individuala a corpului in timpul somnului, iar pe fata de vara este dotata cu un strat de pasla Hard. Duritatea saltelei este medie asigurand confortul coloanei vertebrale in timpul somnului...
1.460,00 lei
Fără TVA:1.226,89 lei
Salteaua BAMBOO reprezinta o alternativa fara arcuri, conturata dintr-o combinatie ingenioasa de straturi de poliuretan profilat, imbinat cu bureti de densitati medie si inalta. Buretele solid formeaza nucleul esential, iar fuziunea cu celelalte straturi genereaza o senzatie aparte de confort. Husa ..
1.400,00 lei
Fără TVA:1.176,47 lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Te ajutam cu ceva?

Salutare! Va rugam sa faceti clic pe unul dintre reprezentantii nostri pentru a discuta pe WhatsApp.

Te ajutam cu ceva?
{ ebwhatsapp }}