Menu
Your Cart

Paturi

Descopera luxul si confortul suprem cu patul nostru tapitat cu stofa gri. Cu designul sau elegant si rafinat, acest pat va deveni punctul central al dormitorului tau si te va imbia la momente de relaxare si odihna absoluta. Stofa gri, fina la atingere, adauga o nota sofisticata si placuta la acest ..
2.215,00 lei
Fără TVA:2.215,00 lei
Pat tapitat cu stofa in nuanta gri, cu somiera rabatabila care iti ofera un plus de spatiu pentru depozitare. Cu dimensiunile ideale pentru a se potrivi in spatii mici sau mai mari, patul tapitat gri grafit este alegerea perfecta pentru a completa armonios decorul camerei dvs. Transformati dormitoru..
1.915,00 lei
Fără TVA:1.915,00 lei
Structura patului este formata din lemn masiv de fag, lemn stratificat, placi din aschii si fibre de lemn. Somiera este realizata din cadru metalic si lamele elastice de fag. Lada de depozitare este complet tapitata atat pe exterior cat si In interior.DEHUSABILITATE: NU este un produs dehus..
4.661,00 lei
Fără TVA:3.916,81 lei
Structura patului este formata din lemn masiv de fag, lemn stratificat, placi din aschii si fibre de lemn. Somiera este realizata din cadru metalic si lamele elastice de fag. Lada de depozitare este complet tapitata atat pe exterior cat si in interior.DEHUSABILITATE: NU este un produs dehus..
4.495,00 lei
Fără TVA:3.777,31 lei
Tapiteria si liniile rotunjite fac patul Damasc Chester extrem de atractiv, adaptat unui mod de locuire contemporan. Totul pentru ca tu sa te trezesti plin de energie! Structura patului este formata din lemn masiv de fag, lemn stratificat, placi din aschii si fibre de lemn. Somiera este realizat..
4.653,00 lei
Fără TVA:3.910,08 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Te ajutam cu ceva?

Salutare! Va rugam sa faceti clic pe unul dintre reprezentantii nostri pentru a discuta pe WhatsApp.

Te ajutam cu ceva?
{ ebwhatsapp }}