Menu
Your Cart

Flori si Plante Artificiale

Flori si Plante Artificiale

Redecoreaza-ti casa, adu frumusetea naturii in casa ta!

Florile si plantele sunt perfecte pentru accesorizarea unui spatiu, dar daca nu ai timp sa ai grija de plante, poate fi dificil sa le tii pe toate in viata. Tocmai de aceea, cu ajutorul florilor si plantelor artificiale iti poti decora cu usurinta biroul, livingul sau chiar balconul, pastrandu-si acelasi efect de proaspat si frumos, an dupa an, fara grija ca trebuie udate si ingrijite. Datorita noilor tehnologii, florile artificiale redau un aspect natural fiind realizate din materiale premium de inalta calitate. Detinem o gama variata de buchete care pot fi accesorizate cu vaza ta preferata sau pot fi achizitionate impreuna cu vazele noastre de podea sau de masa, prezente in showroom-ul din Bucuresti, Valea Cascadelor nr. 24. Hai sa le vezi!

Vaza de podea, planta artificiala, SILVER CRETEDecoratiunile cu flori artificiale decorative sunt alegerea potrivita in materie de design interior. Acestea sunt usor de asortat cu orice tip de decor si adauga culoare si o nota personala stilului de amenajare.Datorita noilor tehnologii, ..
849,01 lei
Fără TVA:713,45 lei
Vaza de podea, planta artificiala, LIGHT CREAMDecoratiunile cu flori artificiale decorative sunt alegerea potrivita in materie de design interior. Acestea sunt usor de asortat cu orice tip de decor si adauga culoare si o nota personala stilului de amenajare.Datorita noilor tehnol..
999,01 lei
Fără TVA:839,50 lei
Vaza de podea, planta artificiala, KALLADecoratiunile cu flori artificiale decorative sunt alegerea potrivita in materie de design interior. Acestea sunt usor de asortat cu orice tip de decor si adauga culoare si o nota personala stilului de amenajare.Datorita noilor tehnologii,&..
849,01 lei
Fără TVA:713,45 lei
Vaza de podea, planta artificiala, BLACK VENADecoratiunile cu flori artificiale decorative sunt alegerea potrivita in materie de design interior. Acestea sunt usor de asortat cu orice tip de decor si adauga culoare si o nota personala stilului de amenajare.Datorita noilor tehnolo..
698,99 lei
Fără TVA:587,39 lei
Vaza de masa, planta artificiala, NISADecoratiunile cu flori artificiale decorative sunt alegerea potrivita in materie de design interior. Acestea sunt usor de asortat cu orice tip de decor si adauga culoare si o nota personala stilului de amenajare.Datorita noilor tehnologii,&nb..
619,00 lei
Fără TVA:520,17 lei
Vaza de masa, planta artificiala, NALDADecoratiunile cu flori artificiale decorative sunt alegerea potrivita in materie de design interior. Acestea sunt usor de asortat cu orice tip de decor si adauga culoare si o nota personala stilului de amenajare.Datorita noilor tehnologii,&n..
719,00 lei
Fără TVA:604,20 lei
Planta decorativa, artificiala, Severn StarArbustii decorativi sunt in prezent, o varianta economica, moderna si la indemana, pentru toti cei care doresc sa ofere un ambient placut unui anumit spatiu. Acestea au devenit elemente decorative de nelipsit in amenajari moderne, fiind potrivite ..
499,00 lei
Fără TVA:419,33 lei
Planta decorativa, artificiala, MonsteraArbustii decorativi sunt in prezent, o varianta economica, moderna si la indemana, pentru toti cei care doresc sa ofere un ambient placut unui anumit spatiu.Acestea au devenit elemente decorative de nelipsit in amenajari moderne, fiind potr..
499,00 lei
Fără TVA:419,33 lei
Planta decorativa, artificiala, Money 140cmArbustii decorativi sunt in prezent, o varianta economica, moderna si la indemana, pentru toti cei care doresc sa ofere un ambient placut unui anumit spatiu.Acestea au devenit elemente decorative de nelipsit in amenajari moderne, fiind p..
518,99 lei
Fără TVA:436,13 lei
Planta decorativa, artificiala, Fern HelloArbustii decorativi sunt in prezent, o varianta economica, moderna si la indemana, pentru toti cei care doresc sa ofere un ambient placut unui anumit spatiu.Acestea au devenit elemente decorative de nelipsit in amenajari moderne, fiind po..
559,00 lei
Fără TVA:469,75 lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Te ajutam cu ceva?

Salutare! Va rugam sa faceti clic pe unul dintre reprezentantii nostri pentru a discuta pe WhatsApp.

Te ajutam cu ceva?
{ ebwhatsapp }}