Menu
Your Cart

Flori si Plante Artificiale

Flori si Plante Artificiale

Flori si Plante Artificiale

Vaza de podea, planta artificiala, SILVER CRETEDecoratiunile cu flori artificiale decorative sunt alegerea potrivita in materie de design interior. Acestea sunt usor de asortat cu orice tip de decor si adauga culoare si o nota personala stilului de amenajare.Datorita noilor tehnologii, ..
849,01 lei
Fără TVA:713,45 lei
Vaza de podea, planta artificiala, LIGHT CREAMDecoratiunile cu flori artificiale decorative sunt alegerea potrivita in materie de design interior. Acestea sunt usor de asortat cu orice tip de decor si adauga culoare si o nota personala stilului de amenajare.Datorita noilor tehnol..
999,01 lei
Fără TVA:839,50 lei
Vaza de podea, planta artificiala, KALLADecoratiunile cu flori artificiale decorative sunt alegerea potrivita in materie de design interior. Acestea sunt usor de asortat cu orice tip de decor si adauga culoare si o nota personala stilului de amenajare.Datorita noilor tehnologii,&..
849,01 lei
Fără TVA:713,45 lei
Vaza de podea, planta artificiala, BLACK VENADecoratiunile cu flori artificiale decorative sunt alegerea potrivita in materie de design interior. Acestea sunt usor de asortat cu orice tip de decor si adauga culoare si o nota personala stilului de amenajare.Datorita noilor tehnolo..
698,99 lei
Fără TVA:587,39 lei
Vaza de masa, planta artificiala, NISADecoratiunile cu flori artificiale decorative sunt alegerea potrivita in materie de design interior. Acestea sunt usor de asortat cu orice tip de decor si adauga culoare si o nota personala stilului de amenajare.Datorita noilor tehnologii,&nb..
619,00 lei
Fără TVA:520,17 lei
Vaza de masa, planta artificiala, NALDADecoratiunile cu flori artificiale decorative sunt alegerea potrivita in materie de design interior. Acestea sunt usor de asortat cu orice tip de decor si adauga culoare si o nota personala stilului de amenajare.Datorita noilor tehnologii,&n..
719,00 lei
Fără TVA:604,20 lei
Planta decorativa, artificiala, Severn StarArbustii decorativi sunt in prezent, o varianta economica, moderna si la indemana, pentru toti cei care doresc sa ofere un ambient placut unui anumit spatiu. Acestea au devenit elemente decorative de nelipsit in amenajari moderne, fiind potrivite ..
499,00 lei
Fără TVA:419,33 lei
Planta decorativa, artificiala, MonsteraArbustii decorativi sunt in prezent, o varianta economica, moderna si la indemana, pentru toti cei care doresc sa ofere un ambient placut unui anumit spatiu.Acestea au devenit elemente decorative de nelipsit in amenajari moderne, fiind potr..
499,00 lei
Fără TVA:419,33 lei
Planta decorativa, artificiala, Money 140cmArbustii decorativi sunt in prezent, o varianta economica, moderna si la indemana, pentru toti cei care doresc sa ofere un ambient placut unui anumit spatiu.Acestea au devenit elemente decorative de nelipsit in amenajari moderne, fiind p..
518,99 lei
Fără TVA:436,13 lei
Planta decorativa, artificiala, Fern HelloArbustii decorativi sunt in prezent, o varianta economica, moderna si la indemana, pentru toti cei care doresc sa ofere un ambient placut unui anumit spatiu.Acestea au devenit elemente decorative de nelipsit in amenajari moderne, fiind po..
559,00 lei
Fără TVA:469,75 lei
Planta decorativa, artificiala, Dieffenbachia 210cmDieffenbachia este o planta de interior foarte indragita datorita aspectului natural al frunzelor, fiind des intalnita atat in decorarea caselor cat si a spatiilor de birouri.Fabricata dintr-un material de calitate, planta artificiala Dieffenbac..
659,00 lei
Fără TVA:553,78 lei
Planta decorativa, artificiala, Dieffenbachia 180cmDieffenbachia este o planta de interior foarte indragita datorita aspectului natural al frunzelor, fiind des intalnita atat in decorarea caselor cat si a spatiilor de birouri.Fabricata dintr-un material de calitate, planta artificiala Dieffenbac..
619,00 lei
Fără TVA:520,17 lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

WhatsApp Chat

Salutare! Va rugam sa faceti clic pe unul dintre reprezentantii nostri pentru a discuta pe WhatsApp.

{ ebwhatsapp }}