Menu
Your Cart

Mobilier

Mobilier

      Faceți camera de zi confortabilă

      În sufragerie ne petrecem cele mai frumoase ore ale zilei. După o zi grea de muncă, perspectiva unei seri confortabile este ceva de așteptat. Prin urmare, mobilierul ar trebui să fie nu numai atrăgător și funcțional din punct de vedere vizual, ci și confortabil. Un fotoliu care se potrivește cu canapeaua este, de asemenea, ideal pentru a viziona un film incitant la televizor.
      Un fotoliu cu spătar înalt, cotiere și un taburet suplimentar pentru picioare este un model deosebit de confortabil, care este foarte potrivit pentru relaxare, vizionat la televizor și citit. Pentru a completa mediul de locuit sunt potrivite măsuțe de cafea, care sunt disponibile în forme pătrate, rotunde, ovale sau foarte neobișnuite și, de asemenea, în diferite dimensiuni. Deci sunt potrivite pentru fiecare nevoie și pentru fiecare stil disponibil. Mobilier de design stilistic și mobilier modern sunt disponibile în magazinul nostru online, precum și in showroom-ul din Bucuresti, Valea Cascadelor 24.

Brand: Mobila Dalin
Structura de rezistenta este realizata din lemn masiv de fag si lemn stratificat, iar confortul este asigurat de sezutul din poliuretan asezat pe o structura de arcuri sinusoidale si spatarul din poliuretan de inalta densitate. Picioarele sunt din lemn masiv de fag. Spatarul este matlasat prin brode..
857,00 lei
Fără TVA:720,17 lei
Brand: Mobila Dalin
STRUCTURA PRODUSULUI: - structura este din lemn masiv de fag si lemn stratificat: - sezutul are la baza o impletitura de chinga elastica si un strat de poliuretan de inalta densitate: - spatarul din poliuretan de inalta densitate: - picioarele poti fi din lemn masiv de fag sau metal. Dimensi..
700,01 lei
Fără TVA:588,24 lei
Brand: Mobila Dalin
Structura de rezistenta este realizata din placi din aschii si fibre de lemn, iar confortul este asigurat de sezutul si spatarul din poliuretan de densitate mare. Picioarele sunt din metal.Dimensiuni: 57 cm x 59 cm. MATERIALE DE ACOPERIRE: Pentru acest produs, recomandarea producatorului este st..
571,00 lei
Fără TVA:479,83 lei
Brand: Mobila Dalin
Modelul brodat este inspirat din elementele broderiei kalocsai, originara din partea de sud a Ungariei. Dimensiuni: 64 cm x 69 cm (L x l), inaltime 83 cm. STRUCTURA PRODUSULUI: Scaunul- placi din lemn stratificat si fibre de lemn. Sezutul- arcuri sinusoidale acoperite cu un strat de poliuretan ..
948,00 lei
Fără TVA:796,64 lei
Brand: Mobila Dalin
Caracteristic scaunului Munchen este spatarul scaunului care se prelungeste pana aproape de podea. Gustul bucatelor, aroma vinului si conversatiile placute sunt ingredientele unei mese reusite, care se prelungeste in noapte. Dimensiuni: 48 cm x 67 cm (L x l), inaltime 106 cm. STRUCTURA PRODUSULUI..
364,00 lei
Fără TVA:305,88 lei
Brand: Mobila Dalin
Structura de rezistenta este realizata din lemn masiv de fag, PAL si multistrat, iar confortul este asigurat de sezutul din poliuretan asezat pe o impletitura de chinga elastica si spatarul din poliuretan de inalta densitate. Picioarele pot fi realizate din lemn masiv de fag sau metal. Dimensiuni: 7..
1.023,00 lei
Fără TVA:859,66 lei
Brand: Mobila Dalin
Structura de rezistenta este realizata din lemn masiv de fag, multistrat si PFL formatizat, iar confortul este asigurat de sezutul si spatarul din poliuretan de inalta densitate. Picioarele pot fi realizate din lemn masiv de fag sau metal. Dimensiuni: 55 cm x 55 cm (L x l), inaltime 78 cm. MATERIAL..
707,00 lei
Fără TVA:594,12 lei
Brand: Mobila Dalin
Conturul delicat, suplimentat cu o tapitare confortabila confera acestui scaun o nota maxima de eleganta. Structura de rezistenta este realizata din multistrat, lemn masiv de fag si PFL formatizat iar confortul este asigurat de sezutul si spatarul din poliuretan HR (high resilience) de densitate ma..
512,00 lei
Fără TVA:430,25 lei
Brand: Mobila Dalin
Structura de rezistenta este realizata din lemn masiv de fag si multistrat formatizat, iar confortul este asigurat de sezutul si spatarul din poliuretan HR (high resilience) de densitate medie, asezat pe o placa rezistenta de lemn stratificat. Spatarul este matlasat prin broderie. Picioarele pot f..
635,00 lei
Fără TVA:533,61 lei
Brand: Mobila Dalin
Structura de rezistenta este realizata din multistrat si placi din fibre de lemn, iar confortul este asigurat de sezutul si spatarul din poliuretan HR (high resilience) de densitate mare. Picioarele sunt din teava metalica cu optiunea de mecanism rotativ 180 grade. Dimensiuni: 60 cm x 59 cm (L x l),..
702,00 lei
Fără TVA:589,92 lei
Brand: Mobila Dalin
Blatul mesei este realizat din lemn masiv de stejar. Aspectul general al produsului va fi o combinatie intre rustic si industrial. Blatul din stejar va urma specificul clasic al lemnului natural si va evidentia frumusetea acestuia prin diferentierea coloristica din fibra, completata de nodurile si ..
9.223,00 lei
Fără TVA:7.750,42 lei
Brand: Mobila Dalin
Blatul mesei este realizat din lemn masiv de stejar. Aspectul general al produsului va fi o combinatie intre rustic si industrial. Blatul din stejar va urma specificul clasic al lemnului natural si va evidentia frumusetea acestuia prin diferentierea coloristica din fibra, completata de nodurile si ..
9.889,00 lei
Fără TVA:8.310,08 lei
Afişare 1 - 12 din 123 (11 pagini)

Te ajutam cu ceva?

Salutare! Va rugam sa faceti clic pe unul dintre reprezentantii nostri pentru a discuta pe WhatsApp.

Te ajutam cu ceva?
{ ebwhatsapp }}