Manere Rezistente la Foc

Mânere pentru usi glisante rezistente la foc

Pentru a corespunde cerinţelor unei evacuări de urgenţă, uşile antifoc se echipează cu mânere speciale. Societatea GRAND SECRET GUARD comercializează în România mânere rezistente la foc care corespund calitativ, tehnic dar şi estetic celor mai exigente norme.

Funcția principală a mânerelor antifoc este de a asigura deschiderea fără împiedimente a uşii în timpul izbucnirii unui incendiu. Pompierii şi oamenii trebuie să aibă acces liber către uşa care separă zona de foc. Prin urmare, nu doar uşa trebuie să fie rezistentă la foc dar şi mânerul acesteia. În cazuri de incendii este important să poată fi pusă mâna pe mâner, acesta să nu se încingă şi să reziste timp îndelungat. Pentru a reduce conductivitatea termică, construcţia mânerelor rezistente la foc este prezentată de o tijă metalică acoperită cu material polimeric, care se montează pe sild cu orificiu ajustabil pentru cilindru echipat cu cheie tip patent (opţional cilindru cu cheie normal). Sunt disponibile în două trei: mâner/mâner şi mâner/buton manere pentru usi glisante.

În show-room-ul nostru din Bucuresti Sectorul 6, Strada Valea Cascadelor, Nr. 21, Pavilon Administrativ, Parter, sunt prezentate diferite modele de mânere antifoc care se deosebesc după dimensiune, formă şi nuanţă. La noi găsiţi produse excelente la preţ avantajos. Orice articol care vi se potriveşte este disponibil şi la comandă.

Manere pentru usi -grandsecret.ro

Nu sunt produse în această categorie.

Grand Secret Guard S.R.L. © 2019