Filtre de căutare

Cantitate
Sortare după:
Broasca ingropata antiincendiara 2000-ZN
35,70 lei
Broasca ingropata antiincendiara 2000-ZN  Siguranța unei uși constă în primul rând în broasca f..
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Broaşte rezistente la foc

Broaşte glisante pentru uşi rezistente la foc.

GRAND SECRET GUARD SRL comercializează în România broaşte pentru uşi rezistente la foc care corespund standardelor de reglementare pentru ieşirile de urgenţă în caz de pericol şi cerințelor estetice moderne. Vă oferim securitate și siguranță la preț de calitate.

Caracteristicile tehnice ale broaştelor rezistente la foc sunt determinate de faptul că, la momentul apariției situațiilor de urgență, din cauza stresului şi a panicii, oamenii nu întotdeauna sunt capabili să reacţioneze corect. Deschiderea ușilor în caz de pericol ar trebui să fie făcută cu ușurință de către oricine - copii, persoane cu handicap sau vârstnici. Trebuie remarcat şi faptul că toate mecanismele ar trebui să îşi păstreze pe deplin performanțele la temperaturi înalte şi să funcționeze prin aplicarea de eforturi fizice minime.

Pentru o protecție sporită corpul broaştei este creat din aliaje speciale şi acoperit cu materiale termoizolante, care măresc gradul de rezistență la foc a acesteia. Această tehnologie de producere contribuie la păstrarea integrităţii întregului mecanism chiar și la temperaturi înalte, asigurând o funcționare fiabilă a acestuia în condiţiile unui incendiu. Deoarece metalul are capacitatea de a se dilata la căldură, încuietorile din metal obişnuit se pot mări în dimensiune și ușa se poate bloca, ceea ce este inadmisibil în evacuarea oamenilor.

Uşile antifoc sunt echipate cu broaşte usi glisante ce corespund claselor de rezistenţă la foc „C” şi „D”, caracterizându-se prin nivel înalt de siguranţă şi performaţă. Unele modele de încuietori pentru uși antifoc sunt echipate cu elemente suplimentare, cum ar fi barele verticale. Ele sunt acţionate de mâner și blochează uşa în trei puncte. Alte modele pot fi echipate cu bară antipanică.

În show-room-ul nostru din Bucuresti Sectorul 6, Strada Valea Cascadelor, Nr. 21, Pavilon Administrativ, Parter, prezentăm o gamă variată de broaşte pentru uşi sau seifuri rezistente la foc cu opțiuni funcţionale performante care perm it soluții adaptate cerințelor de siguranță maximă și ușurință de deschidere. Modelele de broaşte antifoc sunt disponibile şi la comandă.

Cilindri cheie - grandsecret.ro
Grand Secret Guard S.R.L. © 2019