Filtre de căutare

Brands
Cantitate
Interax
Tip
Sortare după:
Broasca ingropata de cilindru T-57-CR crom lucios
51,29 lei
Broasca ingropata de cilindru T-57-CR crom lucios Conceputa pentru instalare în uși din metal, dulap..
Broasca ingropata de cilindru T-52-CR crom lucios
67,83 lei
Broasca ingropata de cilindru T-52-CR crom lucios Conceputa pentru instalare în uși din metal, dulap..
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Broaște îngropate pentru usi exterior din oțel

Cilindri şi Mânere pentru uşi de lemn

Pentru a îmbunătăţi funcționarea uşilor glisante ele trebuie echipate cu mecanisme speciale de închidere care se deosebesc de broaştele pentru uşile obişnuite, dar asigură o protecţie la fel de eficientă. Ele pot fi montate la marginea uşii, sau în partea de jos a acesteia. Broaştele pentru uşile glisante pot fi împărțite după câteva criterii:

După principiul de funcționare al broaştei:

  • cilindrii mecanice cheie/blocator – sunt echipate cu zăvor tip cârlig. Cârligul este fabricat din oțel galvanizat, iar mânerul pentru a bloca și placa de grevă pot fi achiziționate împreună cu sistemul de blocare sau se pot comanda aparte. Se montează pe uşa din faţă, iar cilindrul intră în uşa din spate. Fixarea mecanismului se face cu ajutorul cheii. Încuietorile mecanice au un cost mic dar şi durata de exploatare este mai redusă.
  • broaşte electromecanice (magnetice) - în centrul broaştei este montat un magnet puternic, care este acționat de un curent electric. La deconectarea de la alimentare, energia câmpului magnetic dispare și ușa rămâne deschisă. Dezavantajele acestor dispozitive sunt costul ridicat și inoperabilitatea dispozitivului în lipsa alimentării cu curent electric.

După metoda de instalare:

  • broaşte aplicate – se montează pe suprafața ușii. Pot fi mecanice şi magnetice. Astfel de dispozitive sunt folosite destul de rar, deoarece, în cele mai multe cazuri, împiedică ușile să se deschidă complet. Aceste broaşte sunt uşor de instalat şi au un preţ redus.
  • broaște îngropate - acestea se consideră a fi cele potrivite pentru ușile glisante. Se montează direct în canatul ușii, ceea ce nu împiedică mecanismul de deschidere și nu afectează design-ul camerei. Procesul de instalare a unui astfel de sistem de blocare este mai complex decât cel al broaştei aplicate.

Atunci când alegeţi un mecanism de închidere pentru uşi glisante in Romania atrageţi atenţie la materialul din care este cofecţionată uşa. Pentru cele din lemn se potrivesşte orice tip de broască, iar pentru uşile din sticlă se aplică cele mecanice sau magnetice. Un alt moment de care ar trebui să ţineţi cont, reprezintă posibilitatea de deschidere a uşilor glisante. Pentru uşile glisante cu deschidere totală se recomandă broaştele îngropate. În cazul uşilor cu deschidere parţială pot fi instalate încuietori aplicate.

Societatea GRAND SECRET GUARD vă prezintă în show-room-ul său din Bucuresti Sectorul 6, Strada Valea Cascadelor, Nr. 21, Pavilon Administrativ, Parter, o gamă variată de broaşte pentru uşi glisante cu opțiuni funcţionale performante care permit soluții adaptate oricăror cerinţe şi oricărui tip de construcţii.

Broaşte pentru uşi grandsecret.ro

Grand Secret Guard S.R.L. © 2019