Filtre de căutare

Brands
Cantitate
Limbă
Tip

Broaște pentru uși din aluminiu si PVC

Broaşte pentru uşi PVC şi aluminiu

În prezent, ușile din PVC și aluminiu reprezintă soluţia ideală, deoarece oferă o mulţime de avantaje: sunt eficiente energetic sunt uşor de întreţinut, oferă izolare termică şi acustică, au durată mare de exploatare. Aceste caracteristici însă sunt de neatins dacă uşile nu sunt complimentate cu broaşte mecanism de închidere de calitate.

Este important ca aceste sisteme să reziste mult timp la acţiunile de închidere-deschidere, dar şi să fie prevăzute cu shield-uri antigăurire pentru a asigura protecţie împotriva spargerilor. GRAND SECRET GUARD SRL comercializează în România broaşte pentru ușile din PVC și aluminiu de diferite modele. Pentru uşile de interior se folosesc mecanisme simple cu închidere într-un singur punct - broaştele monopunct. Pentru uşile de exterior se recomandă broaştele multipunct - cu mai multe puncte de închidere (până la 5). În funcţie de gradul de securitate pe care îl oferă sistemele multipunct pot fi de mai multe tipuri: antiefracție şi cu bumbi tip rolă care împiedică frecarea între piesele de feronerie. Acestea se acţionează cu ajutorul mânerelor. Pentru uşile cu două canate, broaștele multipunct se pot suplimenta cu prelungitoare pentru a permite închiderea în partea superioară şi inferioră a acestora sau cu transmisie pe colț pentru o închidere ermetică mai bună. Ușile din PVC și aluminiu, echipate cu asemenea sisteme de închidere pe lângă confortul fonic relaxant, aduc locuinţei dumneavoastră şi un nivel de securitate şi siguranţă avansat.

În show-room-ul nostru din Bucuresti Sectorul 6, Strada Valea Cascadelor, Nr. 21, Pavilon Administrativ, Parter este prezentată o gamă diversificată de broaşte pentru uşi din PVC și aluminiu, de cea mai înalta calitate şi la preţ avantajos. De asemenea, aveţi posibilitatea de a comanda orice model online de pe site-ul nostru sau prin intermediul unui simplu apel telefonic.

Usi de intrare case vile-grandsecret.ro

Nu sunt produse în această categorie.

Grand Secret Guard S.R.L. © 2019