Filtre de căutare

Brands
Cantitate
Culoare feronerie
Dimensiune vizor
Material

Vizoare pentru uși

Vizoare pentru uși de la intrare in apartament.

În România vizorul este un element care nu poate lipsi din orice locuinţă. Acest dispozitiv reprezintă soluţia practică pentru o supraveghere completă a uşii de la intrare ce oferă siguranţă sporită proprietarilor de apartamente, vile sau case. Vizorul este un corp telescopic cu un ochean tronconic sau o lentilă mică care se montează pe uşă şi permite observarea din interior în afară.

Pentru a achiziţiona vizorul potrivit, este necesar să se ia în considerare grosimea ușii de apartament pentru a alege o lăţime a vizorului corespunzatoare. Vizoarele standard sunt ajustabile şi se se pot adapta.

Un alt aspect important ce trebuie abordat la alegerea unui vizor este unghiul de vizualizare. Acest indice ne arată aria de supraveghere. Cu cât acesta este mai mare ochiu de usa, cu atât nivelul de securitate este mai sporit, deoarece va fi vizibilă nu numai fața persoanei la ușă, dar, şi spațiul de mai jos și părțile laterale ale acestuia. Acest factor îi conferă vizorului un rol antiefracţie foarte ridicat prin aceea că se vede tot ce se întâmplă dincolo de uşă. Foarte indicat pentru protecţia suplimentară a copiilor şi a persoanelor în etate sau cu handicap. Vizorul care oferă un unghi de vizualizare de 180º, exclude unghiurile moarte sau colţurile nesupravegheate.

Performanţa şi preţul vizorului depind de materialul din care este confecţionat corpul şi elementele optice ale acestuia. Cele mai bune și cele mai fiabile vizoare, care rezistă ani de zile fără a se defecta, sunt cele produse din metal și care au o sticlă optică de calitate ce asigură claritatea optimă a imaginii.

Societatea GRAND SECRET GUARD prezintă în show-room-ul său din Bucuresti Sectorul 6, Strada Valea Cascadelor, Nr. 21, Pavilon Administrativ, Parter, prezentăm o gama largă de vizoare de calitate excepţională, de diferite dimensiuni, forme şi culori. Este recomandabil să alegeţi o nuanţă asemănaăare cu cea a uşii dumneavoastră. Orice model care vi se potriveşte este disponibil şi la comandă.

Usi de interior -grandsecret.ro

Nu sunt produse în această categorie.

Grand Secret Guard S.R.L. © 2019