Filtreaza produsele

 • Pret
  lei - lei
 • Culoare feronerie
  0
 • Cantitate
  0
  0
 • Brand
  0
Sortare după:
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Pătrate pentru mânere

Pătrate pentru mânere si accesori la usi de la intrare.

In majoritatea usilor dintre camere dar si la cele de la usi de la intrare sunt instalate minere rotunde cu o constructie diferita, dar care indeplineste una si aceiasi functie-pune in actiune mecanizmul zavorului, luind limbuta de metal din canalul zavorului si astfel permitind deschiderea usii. Aceste minere pot fi de forme diferite, culori si materialele de asemeni variaza. Toate acestea se fac cu scopul de a crea un stil unic si o imagine frumoasa incaperii, fara multe detalii care nu s-ar potrivi cu fonul general. Dar toate acestea sunt pe dinafara, dar in interiorul acestora un detaliu important pentru a uni minerele cu mecanizmul de blocare sunt patratele minerelor.

In Romania acestea sunt fabricate de mai multe companii, dar de asemeni exista si produse importate pentru manere si accesorii. Cum a fost spus mai sus- o functie importanta a patratului este cea de functionalitate, iar la aspectul exterior, sau le deciziile ce tin de design acestea nu au nici-o atributie. In acest mod la alegerea unui astfel de produs ar trebui sa va ghidati de criteriul rezistentei, fiabilitatii si durabilitatii. Retineti faptul ca detaliul dintr-un metal moale va fi cu timpul se va uza, si de asemeni nu va putea oferi sprijinul adecvat minerului. Asa ca o forta excesiva asupra minerului poate duce la indoirea patratului sau la ruperea acestuia si la o functionalitate mare a mecanismul cu piese de calitate redusa sa nu va asteptati. In afara de material la alegerea patratului trebuie sa atrageti atentia la dimensiunile acestuia pentru a evita neintelegerile. In caz de necesitate puteti alege si adaptoare speciale.

Noi va propunem patrate pentru minere in Bucuresti la cele mai avantajoase preturi. 

Pentru a putea face cumparaturi, nu veti fi nevoit sa sa iesiti din casa- este deajuns sa indepliniti formularul privind comanda pe site-ul nostru. Produsele achizitionate de dvs noi le putem livra pe tot teritoriul tarii cu ajutorul departamentului de logistica.

Balamale  -DoorsMarket.ro

Copyright © 2014-2021 Grand Secret Guard Srl, CUI: 27574625, Reg. Com. J40/19418/2017