Filtre de căutare

Brands
Cantitate
Culoare feronerie
Sortare după:
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Lanț pentru uși

Lanţuri de siguranţă

Întreprindeţi o măsură în plus de securizare a locuinţei dumneavoastră. Instalaţi lanţuri de siguranţa la uşa de intrare, astfel veţi da dovadă de vigilenţă şi veţi intimida potenţialii infractori, care pot invoca diverse pretexte pentru a face un bătrân, o femeie sau un copil să le permită accesul în casă.

În România lanţurile de siguranţă pentru uşă reprezintă un element de nelipsit. De obicei, acestea vin în completarea unui sistem de închidere al uşii, aşa că chiar dacă aveţi instalat un lacăt performant, ar fi bine să-l suplimentaţi cu acest broaste si accesorii. Un zăvor în plus înseamnă întotdeauna un spor de siguranţă.

Lanţul de siguranţă reprezintă un dispozitiv care permite deschiderea limitată a uşi metalice, în scopuri de identificare, fără deschiderea completă a uşii. Astfel, puteţi bloca accesul persoanelor nedorite în locuinţa dumneavoastră. Lanţul se montează pe uşă şi este format din două piese: una se fixează de rama uşii, iar cealaltă se ataşează de o şină mică montată pe uşă. Şina este dotată cu încuietoare prevăzuta cu un arc retractant. Este uşor şi rapid de instalat. Lungimea lanţurilor se poate modifica după necesitate.

Show-room-ul nostru din Bucuresti Sectorul 6, Strada Valea Cascadelor, Nr. 21, Pavilon Administrativ, Parter, vă oferă o varietate de lanţuri de siguranţă care se potrivesc diferitelor cerinţe pentru securitatea locuinţei dumneavoastră. Produsele care le comercializează Societatea GRAND SECRET GUARD, se remarcă printr-un excelent raport calitate/preţ. Nu ezitați și faceți comandă, contactându-ne telefonic, prin intermediul site-ului sau vizitând magazinul nostru de prezentare.

Accesoriigrandsecret.ro

Grand Secret Guard S.R.L. © 2019