Abonează-te la Newsletter

Istoric

Scurt Istorie despre companie

Societatea GRAND SECRET GUARD, printr-o abordare inovatoare, o strategie a siguranței și a bunului gust, prin aportul specialiștilor de prima clasă și mai ales prin grija pentru client, a câștigat notorietate pe piața ușilor de exterior, a ușilor de interior și nu în ultimul rând articole de feronerie diversă pentru uși.Importator de primă clasă, Grand Secret Guard prezintă unul dintre cele mai mari show-room-ul de uși și sisteme de închidere din Bucuresti Sectorul 6, Strada Valea Cascadelor, Nr. 21, Pavilon Administrativ, Parter. Aici puteți găsi produsele celor mai reprezentative firme din domeniu din Polonia, Spania, Belarus, Italia, Romania, Ucraina și Rusia, produse de calitate și siguranță superioară, care îndeplinesc cerințele tuturor clienților, raportul calitate/preț fiind unul foarte avantajos.

Produsele distribuite de societatea noastră sunt rezistente, durabile, garantează siguranța însoțită de un design modern, plăcut și fiabil. GRAND SECRET GUARD a caştigat pe merit respectul clienţilor şi al partenerilor, datorită profesionalismului și a experienței echipei noastre, orientate spre îmbunătățirea serviciilor prestate şi a mărfurilor livrate, precum şi graţie atitudinii deosebit de atente în relaţiile interumane.

Propunem clienţilor noştri un sortiment larg de produse de la cei mai cunoscuţi producători, ceea ce ne permite să deservim diferite seg¬mente de piaţă în materie de preţuri şi să propunem clienţilor noştri cele mai bune şi eficiente soluţii. Stabilirea exactă a prioritatilor și cerinţelor clienților se realizează prin dialogul permanent dintre reprezentanţii noştri şi beneficiari și nu în ultimul rând să găsească noi soluţii pentru abordarea unor situaţii aparte. Va garantăm că fiecare element component al produselor noastre a fost proiectat pentru a vă oferi siguranță și confort pe termen lung. Corectitudine, seriozitate în afaceri, calitate și fiabilitate, adaptabilitate rapidă la cerintele pieței – aceste sunt aspectele ce ne definesc.

Broaste - grandsecret.ro

Copyright © 2014-2021 Grand Secret Guard Srl, CUI: 27574625, Reg. Com. J40/19418/2017