Menu
Your Cart

Garantie

GARANTIE USI METALICE

Termen de garantie: 24 luni, dar nu mai mult de 30 luni de la data fabricatiei, certifica faptul ca acest produs a fost fabricat cu respectarea standardelor europene de calitate si ca acest produs si piesele sale componente nu contin defecte de fabricatie sau de material.

CONDITII DE GARANTIE

1. Drepturile consumatorului sunt In conformitate cu legislatie in vigoare. In cazul solicitarii de reparatii In cadrul termenului de garantie, cumparatorul este obligat sa prezinte certificatul de garantie Impreuna cu factura/ bonul fiscal de cumparare a produsului In original, insotit de pozele a usii montate din exterior si interior si a defectului reclamat. (In cazul in care montajul a fos facut de client, este recomandat se faca conform prescriptiilor din manual, fara improvizatii sau abateri ce pot duce la pierderea garantiei)

2.Garantia acopera orice defect al produsului datorat productiei sau a materialelor din care este executat.

3. Garantia este acordata pentru produse ce vor fi folosite in mod obisnuit si in conditii normale, in scopul pentru care au fost fabricate, tinand cont de faptul ca aceste produse se vor uza de-a lungul anilor, in conditii normale de folosire in limite normale de umiditate relativa a aerului, 50-70 % si temperatura de min. 100C pentru usle de interior si min -250C pentru usile de exterior.

4. Garantia nu se extinde asupra accesoriilor, consumabilelor, subansamblelor supuse uzurii ca urmare a utilizarii Indelungate a produsului si In general asupra pieselor ce pot fi achizitionate drept accesori

5. Garantia se refera la repararea sau Inlocuirea gratuita a subansamblelor sau pieselor de schimb constatate defecte de catre personalul autorizat de societate. Ternenul de inlocuire a pieselor defecte este de min. 5 zile in cazul in care piesele sunt pe stoc sau min. 30 zile pentru piesele ce nu sunt in stoc.

6. Deteriorarile de genul zgarieturilor, loviturilor, rupturilor etc. ale elementelor demontabile sau nedemontabile, care nu au fost sesizate la momentul transferului bunului, nu beneficiaza de garantie , acestea putand fi restaurate in atelierele noastre sau la fata locului. Modificarea structurii de baza a produsului, atrage automat pierderea garantiei.

PIERDEREA GARANTIEI

Garantia se pierde la Indeplinirea oricareia dintre conditiile de mai jos:

1. Neprezentarea, In momentul solicitarii reparatiei, a facturii/ bonului fiscal de cumparare a produsului Insotit(a) de prezentul certificat de garantie avand toate rubricile completate.

2. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare si Intretinere normale.

3.In cazul in care sunt urme de efractie pe produs.

4.In caz de forta majora ( incedii, inundatii, seisme etc.)

5. Incredintarea produsului spre a fi montat sau reparat altor persoane/firme fara a respecta conditiile prescrise in manual. Clientul va suporta costurile oricarei solicitari nefondate a service-ului. Prezentul certificat de garantie nu acopera suprasolicitarea produsului sau Intretinerea necorespunzatoare.

6. Nu se considera garantie daune cauzate direct sau indirect de catre produse oamenilor, animalelor de companie, bunurilor, In cazul In care au rezultat ca urmare a nerespectarii conditiilor si regulilor de instalare, utilizare si Intretinere, a actiunilor voite sau a neatentiei de catre utillizatori sau terti.

7. Neinstalarea unei copertine pentru protejarea usilor de exterior de actiunea directa a razelor soarelui sau a precipitatiilor, udarea excesiva a usii cu apa sau curatirea cu decergenti agresivi a suprafetei usilor.

Recomandare: in cazul aparitiei condensului in perioada cand temperaturile exterioare sunt scazute, se va sterge cu o carpa uscata suprafata usii pentru a elemina umiditatea de pe usa.Conditii de Garantie si instalare/montaj USI INTERIOR

Montajul usilor se va executa in golurile de zidarie pregatite conform dimensiunilor si tolerantelor stabilite conform comenzii ferme transmise si asumate de catre beneficiar.

Camerele in care se monteaza usile interioare trebuie sa aiba montate ferestrele exterioare pentru a crea un climat interior constant fara fluctuatii de temperatura, bine ventilate si cu umiditate a mediului ambiant de maxim 60%.

Toate lucrarile cu materiale umede (zidarie, tencuiala, aplicarea vopselurilor de interior) trebuiesc executate inainte de montarea usilor de interior pentru a se evita o umiditate a mediului ambiant mai mare de 60%.

Manipularea produselor se face cu atentie sporita, pentru a se evita deteriorarea fetelor si muchiilor produsului sau spargerea geamurilor.

Depozitarea produselor se face in pozitie orizontala, in spatii inchise, cu temperatura si umiditate constante, cu grija deosebita pentru pastrarea planeitatii produsului. Trebuiesc evitate variatiile accidentale, bruste ale temperaturii si umiditatii ambientale.

Toate pardoselile (gresie, parchet, mocheta, covor PVC, etc.) se recomanda a fi realizate inainte de montajul usilor. Daca pardoselile nu pot fi montate decat ulterior montajului usilor, atunci usile se vor monta pe sapa uscata complet, iar intre pardoseala montata ulterior si tocul cu accesoriile sale se va realiza o sudura impermeabila (cu silicon) pentru protejarea acestuia de eventualele expuneri la umezeala in asa fel incat operatiunea sa nu afecteze integritatea tocului si accesoriilor sale.

Asamblarea tocului: Imbinati tocurile verticale si cel orizontal cu ajutorul cepilor cilindrici de pozitionare si consolidati cu ajutorul unor holzsuruburi.Dupa montarea componentelor asezati tocul in golul peretelui. Aveti grija ca rama tocului sa formeze unghiuri drepte (90°) la montarea in zid. Verificarea unghiurilor se face cu ajutorul unui boloboc. Se adauga suplimentar pene pentru fixarea tocului acolo unde se considera necesar. Asezati foaia de usa in balamale si verificati daca se potriveste corespunzator. In caz contrar ajustati micile nepotriviri (reglati usa din balamale verificand in acelasi timp paralelismul foii de usa cu rama tocului). Inainte de a spreia spuma poliuretanica intre toc si perete asigurati-va ca locurile unde o sa patrunda spuma sunt curate si degresate corespunzator.

Dupa ce spuma s-a intarit indepartati penele de fixare si taiati surplusul de spuma. Daca este necesar, aripioara pervazurilor se ajusteaza potrivit cu grosimea zidului in care s-a montat tocul. Inainte sa fixati pervazurile aplicati punctiform spuma poliuretanica pe spatele pervazelor. Asezati pervazul prin lovituri slabe cu mina sau cu un ciocan de cauciuc pentru a fixa definitiv pervazul.

Dupa efectuarea montajului se interzice utilizarea usii timp de 12 ore pentru intarirea spumei poliuretanice.

Garantia usilor comercializate si montate de S.C. Grand Secret Guard SRL este de 2 ani de la momentul livrarii si montarii produselor. Intervenirea asupra tocului sau foii de usa prin taiere pentru redimensionare duce la pierderea garantiei. In locurile cu trafic intens se recomanda alegerea usilor cu finisaje si accesorii corespunzatoare destinatiei.

GARANTIA SE PIERDE IN URMATOARELE CAZURI:


✔deteriorari mecanice si defecte exterioare cauzate de conditii necorespunzatoare de depozitare (murdarire cu tencuiala, spuma sau curatare cu substante chimice agresive) pana la momentul montajului;
✔patarea, deformarea si vatamarea elementelor usii si a componentelor secundare aparute ca urmare a umflarii materialului datorate expunerii la umiditate excesiva (mai mare de 60%);
✔deteriorarea finisajelor datorita utilizarii benzii adezive;
✔defecte cauzate de utilizarea eronata sau neglijenta beneficiarului;
✔situatiile asupra carora producatorul nu are influenta (inundatii, incendii, spargeri, etc.)
✔deteriorarea normala a produsului prin exploatare (uzura);
✔revopsirea de catre beneficiar a suprafetelor lacuite prin pulverizare;
✔la pierderea sau deteriorarea facturii de achizitie a produselor.

INSTRUCTIUNI DE INTRETINERE SI UTILIZARE:

✔Produsele din lemn si materiale lemnoase se curata cu ajutorul solutiilor pentru intretinerea mobilei sau cu o carpa neabraziva si usor umeda,fara a se insista in mod repetat pe o singura zona!
✔Usile de interior nu pot fi supuse la contact direct cu apa.
✔NU se recomanda curatarea cu produse chimice agresive (ex.: solutii pentru curatat geamuri).
✔Usile se deschid si se inchid cu ajutorul cheilor livrate cu usile si prin actionarea manerului cu mana.
✔Pentru o functionare usoara a usii, balamalele se vor unge periodic

Acordarea serviciilor de garantie este conditionata de prezentarea: certificatului de garantie stampilat, factura de vanzare.

Daca natura defectelor nu face necesara corectarea lor in incinta fabricii, reparatiile acordate prin garantie se efectueaza la domiciliul cumparatorului. In perioada de garantie, se vor remedia gratuit defectiunile doar pentru care este raspunzator. Constatarea defectului si alegerea procedurii de remediere va fi efectuata de reprezentantii SC Grand Secret Guard SRL.

Analiza reclamatiilor referitoare la un defect de calitate vizibil cu ochiul liber se face cu conditia ca acesta sa fie semnalat inainte de montaj și, totodata, cu conditia ca montajul sa nu mai fie efectuat. Montarea accesoriilor este considerata echivalenta cu initierea montarii produsului. Produsul trebuie returnat in ambalajul original.

COMPLETARI LA TERMENII SI CONDITIILE DE GARANTIE :

✔Se vor folosi doar manere si shilduri de dimensiuni corespunzatoare.
✔Produsele finisate cu vopsele pe baza de apa, aflate in exploatare, se uzeaza natural odata cu trecere timpului.
✔In cazul montajului produselor lemnoase in incaperi neincalzite, cu umiditate mare sau cu ventilatie necorespunzatoare, poate interveni marirea volumului materialului, aceasta neconstituind baza pentru reclamatie. Rezolvarea problemei poate fi facuta prin imbunatatirea ventilatiei.
✔In locurile cu trafic intens, se recomanda alegerea usilor cu finisaje si accesorii corespunzatoare destinatiei.
✔In cladiri publice se recomanda folosirea tocurilor metalice.

Te ajutam cu ceva?

Salutare! Va rugam sa faceti clic pe unul dintre reprezentantii nostri pentru a discuta pe WhatsApp.

Te ajutam cu ceva?
{ ebwhatsapp }}