Menu
Your Cart

Despre noi

Grand Secret este o companie de top din Romania care detine peste 18 ani de experienta si succes in domeniul comercializarii si distributiei usilor de interior, usilor de exterior, a articolelor de feronerie precum si a altor categorii de produse auxiliare.

Evolutia continuu ascendenta a firmei si succesul dobandit se datoreaza unei activitati sustinute la baza careia se afla un set de principii: etica in afaceri, intelegerea nevoilor clientilor, oferirea unor game diversificate de produse care sa se plieze pe nevoile lor, responsabilitate și inovatie.

Misiune:

Misiunea Grand Secret este de a furniza produse si servicii complete clientilor nostri, oferind o gama variata de usi, elemente de feronerie precum si alte produse auxiliare, prezentate toate intr-un showroom specializat, complet aliniat celor mai diverse cerinte si standarde inalte de calitate.

Viziune

Viziunea noastra este sa fim optiunea preferata a clientilor si partenerilor din Romania pentru produsele pe care le comercializam, sa intelegem intotdeauna nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam, oferindu-le cele mai bune solutii, siguranta si garantia unor produse de calitate.

Valori

Calitate: Oferim produse si servicii remarcabile ce confera clientilor nostri o valoare premium.
Integritate: Actiunile noastre sunt caracterizate de expertiza in domeniu, onestitate, consecventa si incredere.
Respect: Pretuim oamenii, le incurajam dezvoltarea si le recompensam performanta.
Responsabilitate: Suntem responsabili pentru indeplinirea angajamentelor noastre.
Parteneriat: Partenerii nostri comerciali sunt aliatii nostri. Ii tratam cu respect, corectitudine si integritate.

Colaboram cu producatori de prestigiu din Germania, Polonia, Italia, Spania, Ucraina, Romania, ceea ce ne ofera posibilitatea de a raspunde celor mai variate nevoi ale clientilor nostri, oferind in acelasi timp produse adaptate pentru clienti cu posibilitati financiare diferite.

Fiecare detaliu din componenta produselor noastre este conceput astfel incat sa ofere garantia calitatii, perfectiunii si a fiabilitatii maxime. Responsabilitatea, seriozitatea, performanta si capacitatea de adaptare la cerintele clientilor nostri sunt elementele cheie care definesc compania Grand Secret.

Showroom: Bucuresti, Sector 6, Strada Valea Cascadelor nr.24.

Te ajutam cu ceva?

Salutare! Va rugam sa faceti clic pe unul dintre reprezentantii nostri pentru a discuta pe WhatsApp.

Te ajutam cu ceva?
{ ebwhatsapp }}