Menu
Your Cart

Blog Feed RSS

01 feb. Izolarea fonică a ușilor -  o soluție pentru a scăpa de zgomot
0 92
Izolarea fonică a ușilor -  o soluție pentru a scăpa de zgomot        Împiedică zgomotele să pătrundă în locuința ta sau izolează fonic fiecare încăpere cu uși antifonate. Iată care sunt produsele car..
01 feb. Cum alegi tipul de parchet potrivit pentru incalzirea in pardoseala
0 120
Cum alegi tipul de parchet potrivit pentru incalzirea in pardoseala        Incalzirea in pardoseala are multe beneficii, precum confortul si distributia uniforma a caldurii. Eficienta crescuta a acest..
31 ian. Cum alegi ușile de interior potrivite pentru o casă în stil minimalist
0 75
Cum alegi ușile de interior potrivite pentru o casă în stil minimalist        Te-ai gândit că amenajarea într-un stil minimalist se potrivește perfect nevoilor, preferințelor și stilului tău de viaț..
13 mar. Uși franceze vs Uși glisante: Ce să alegeți?
0 83
Când vine vorba de a decide ce tip de ușă de terasă (en. patio door) doriți să instalați în casa dumneavoastră, credem că este mai bine să optați pentru o abordare mai clasică. Oferindu-vă garanția un..
22 feb. Uși Franceze: De ce să alegeți uși franceze pentru casa dumneavoastră?
0 107
Vă gândiți la un mod nou și interesant de decorare/și modernizare a casei dumneavoastră? În acest articol vă recomandăm să considerați ca o opțiune așa-numitele uși franceze. Ușile franceze sunt, în ..
20 feb. Ușile de incendiu | Ce trebuie să știți despre ușile de incendiu
0 49
Clar lucru, ușile de incendiu salvează vieți. Aceste uși specializate sunt testate împotriva unor factori specifici și sunt construite pentru a rezista la incendii pentru cât mai mult timp posibil. Uș..
20 feb. Ușile Rotative: Care sunt avantajele instalării unei uși rotative
0 35
Probabil că ați trecut prin câteva uși rotative până în prezent. Acestea sunt foarte frecvente în clădirile mari, dar și în alte locuri cu mult trafic pietonal, cum ar fi un centru comercial. Ușile ro..
12 feb. Fibră de sticlă vs Lemn: Ce material e potrivit pentru ușa dumneavoastră?
0 75
S-ar putea să vă fie dificil să decideți ce material de ușă este cel mai bun pentru ușa dumneavoastră sau dacă există într-adevăr o diferență între cele două. Ușile din fibră de sticlă au devenit dest..
12 feb. Cheie Tradițională vs Cartelă de Acces: Ce se potrivește mai bine afacerii dumneavoastră?
0 38
Există câteva tipuri diferite de sisteme de control al accesului (în proprietăți imobiliare), dar cele mai frecvente sunt cartelele ce funcționează în tandem cu o tastatură și însăși tastatura digital..
12 feb. Ușa de Garaj cu Ferestre: Avantaje și Dezavantaje
0 19
În prezent, garajul încorporează un număr aproape nelimitat de stiluri, dimensiuni și culori pentru a se potrivi oricărei teme a casei. Când este timpul să înlocuiți în cele din urmă ușa de garaj vech..
12 feb. Oțel vs Lemn: Ce material să alegeți pentru o ușă de intrare?
0 26
Materialul pe care îl alegeți pentru ușa de intrare a casei dumneavoasrtră trebuie să poată rezista vântului, ploii și soarelui precum și, în același timp, să ofere protecție împotriva intrușilor. Maj..
12 feb. MDF vs Lemn Masiv: Ce ar trebui să alegeți pentru casa dumneavoastră?
0 230
În bătălia dintre MDF și lemnul masiv, cea de-a doua variantă este, evident, câștigătorul aici, nu? Aceasta este percepția cea mai comună atunci când vine vorba de compararea dintre cele două material..
Afişare 1 - 12 din 31 (3 pagini)
{ ebwhatsapp }}