Filtre de căutare

Brand seif
Destinație
Tip montare
Tipul de deschidere

Antifoc Seifuri

Seifuri rezistent la foc în România

Oricât de mult ne-am dori, nu putem controla și nici prezice ce ar putea să se întâmple în jurul nostru. Nimeni nu cunoaște când ar putea izbucni un incendiu. Pentru a vă proteja cu adevărat banii, actele, hard-ul și alte valori inflamabile, este bine să optați pentru un seif anti-foc. În România seifurile rezistente la foc se numără printre cele mai căutate, tocmai din considerentul că proprietarii de bunuri au doua temeri mari: incendiile și furturile. Acest tip de seifuri este conceput pentru a proteja obiectele din interiorul acestuia de un eventual efect termic: căldură și flacără deschisă. În caz de incendiu, acestea rămân intacte, la fel ca și conținutul acestora.

Până la stingerea focului care a izbucnit într-o încăpere, bunurile de valoare vor fi în siguranță dacă sunt păstrate într-un seif antifoc. Întreg corpul seifurilor antifoc este dotat cu o izolație specială compusă din materiale ignifuge, ceea ce garantează că în caz de incendiu, flăcările nu pot deteriora documentele importante stocate în interior. Seifurile rezistente la foc se clasifică în dependență de timpul și de temperatura maximă la care poate rezista. Cu cât mai multe ore și grade, cu atât mai bine. Seifurile antifoc oferă o rezistență de până la 60 de minute pentru hârtie.

Este de menționat faptul că seifurile pentru arme rezistente la foc au un nivel scăzut de antiefracție de aceea se recomandă utilizarea acestora în special pentru a proteja documente importante ce nu prezintă un interes potențial pentru infractori. Sau puteți achiziționa un seif care să combine ambele proprietăți: rezistență la foc și la șocuri mecanice.

GRAND SECRET GUARD SRL furnizează în România seifuri antifoc de înaltă calitate, certificate după standardele europene și la prețuri avantajoase. Dacă doriți protecție suficientă împotriva incendiilor alegeți unul dintre produsele prezentate în show-room-ul nostru din Bucuresti Sectorul 6, Strada Valea Cascadelor, Nr. 21, Pavilon Administrativ, Parter. De asemenea, puteți comanda orice model de acasă printr-un simplu apel telefonic sau online chiar de pe site-ul nostru.

Seifuri antiefracţiegrandsecret.ro

Nu sunt produse în această categorie.

Grand Secret Guard S.R.L. © 2019