Abonează-te la Newsletter

7 Motive De Ce Să Alegi o Ușă Din Oțel

7 Motive De Ce Să Alegi o Ușă Din Oțel

Pe lângă avantaje, puteți găsi mai multe informații în acest articol despre caracteristicile produselor, desenele, stilurile și hardware-ul ușilor din oțel.

Ușile de intrare din oțel sunt cunoscute a fi puternice, dar știați că există multe alte avantaje? Oțelul prezintă o opțiune sigură, durabilă și sustenabilă pentru ușile de exterior, în special în zone cu trafic ridicat. Iar printre altele, ușile din oțel pot fi ușor personalizate, astfel încât să puteți găsi o ușă potrivită oricărui design interior sau exterior.

În timp ce ușile din oțel sunt foarte comune, mai mulți proprietari optează pentru ușile din oțel, de asemenea, deoarece acestea sunt relativ ieftine și attractive, dar și asigură păstrarea casei în condiții de siguranță.

Dacă aveți nevoie de noi uși pentru o securitate sporită și pentru a face față recursului, vă recomandăm să încetați căutările. Iată câteva motive pentru care producătorii de uși sugerează înlocuirea ușilor curente cu cele fabricate din oțel:

Securitate avansată

Oțelul este cu siguranță câștigătorul în ceea ce privește rezistența la vandalitate datorită durabilității și rezistenței sale. Protejați-vă proprietatea împotriva spargerilor și furturilor prin alegerea oțelului- pe când aluminiul, lemnul și fibra de sticlă nu corespund acelorași standarde de siguranță. În timp ce fibra de sticlă este, de asemenea, dură, există riscul de a crăpa din cauza loviturilor dure.

Ușile din oțel pot suporta, de asemenea, greutatea unor încuietori mai dure și grele, care pot spori securitatea intrărilor.

Reduc zgomotul

Indiferent dacă activitatea din proprietatea dumneavoastră presupune emiterea unui zgomot puternic sau pur și simplu doriți să blocați sunetele exterioare pentru liniște și pace, vă recomandăm să instalați ușile din oțel. Metalul gol funcționează ca un izolator și o barieră eficientă împotriva zgomotului.

Ușile și ferestrele prezintă un Coeficient de Transmisie a Sunetului bazat pe testarea cantității de sunet care poate trece. Ușile din oțel au tendința de a avea cele mai mari ratinguri comparativ cu celelalte material folosite la producerea ușilor.

Deci, puteți tine vecinii dumneavoastră fericiți prin blocarea zgomotului, dar și mai mult, vă puteți bucura de atmosfera liniștită oferită de aceste uși cu izolare fonică.

Aspect personalizat

Oțelul nu este altceva decât un material plictisitor! Adresați-vă producătorilor locali de uși pentru testare și veți fi uimiți de numărul mare de opțiuni. Alegeți din oțel inoxidabil pentru un aspect mai modern, culori vibrante, finisaje de lemn faux, decupaje pentru ferestre (folosite la uși)- lista continuă.

Când vine vorba de ușile din oțel personalizate, producătorii de uși sunt flexibili cu atât de multe opțiuni pentru vopsele, pete și selecții de sticlă. De exemplu, puteți opta pentru sticlă transparentă, sticlă decorativă, vitraliu sau ușă franceză de culoare neagră pentru a se potrivi cu o varietate de stiluri arhitecturale, cum ar fi tip cabană, colonială sau contemporană. De asemenea, vă puteți personaliza ușa din oțel în funcție de culoare, îmbinând perfect aspectul coloristic al ușii cu exteriorul locuinței dumneavoastră.

Durabilitate sporită

Deoarece ușile de intrare sunt foarte utilizate și sunt supuse de cele mai multe ori uzurii, durabilitatea este o necesitate.

Firmele de uși citează adesea longevitatea oțelului. Durabilitatea sa oferă o valoare pe termen lung, care durează de obicei peste 30 de ani. Spre deosebire de lemn, oțelul nu va putrezi, nu se va sparge, nu se va îndoi și nici nu se va deforma. Adițional, ușile din oțel nu sunt susceptibile la rugină. În schimb, dacă locuiți lângă un teritoriu cu apă, va trebui să aveți grijă de ușile din oțel pentru a preveni coroziunea de la apa sărată.

Ușile din oțel oferă, de asemenea, protecție împotriva furtunilor și vânturilor puternice.

Datorită rezistenței lor la deformare, putrezire, și crăpare, ușile din oțel este necesită deseori foarte puține reparații. Și, spre deosebire de ușile din lemn, nu trebuie să reparați sau să vopsiți ușile din oțel la fiecare câțiva ani. Această întreținere redusă face ușile din oțel o alegere foarte populară pentru majoritatea proprietarilor.

Sustenabibilitate

Otelul este cel mai reciclat material din lume. Poate fi ușor reprocesat, deoarece separarea de fluxul de deșeuri se face magnetic. Oțelul de orice calitate poate fi reciclat și transformat într-un nou metal de înaltă calitate, făcând din ușile din oțel o alegere sustenabilă.

Și spre deosebire de majoritatea materialelor, oțelul are și un ciclu de viață nelimitat, ceea ce înseamnă că poate fi refolosit continuu fără a-și pierde rezistența și durabilitatea. Astfel, oțelul poate continua să fie reciclat și reutilizat, reducând amprenta sa asupra mediului pentru aprovizionare și producție.

Preț rentabil

Costul ușii din oțel variază în funcție de dimensiunile ușii, specificații, și finisaje. Dar, în general, ușile din oțel sunt foarte accesibile pentru început (de obicei prețul începe de la aproximativ 500 $) și au tendința de a costa mai puțin decât ușile din fibră de sticlă.

În plus, costurile de întreținere pentru ușile din oțel sunt scăzute. Datorită durabilității, rezistenței, securității și eficienței energetice pe care ușile din oțel le oferă, investiția în aceste uși merită bine pe termen lung. Pentru informații despre prețul ușilor din oțel, contactați producătorii de uși.

Protecție împotriva focului și furtunii

Cele mai multe uși din oțel au o rezistență la foc de 20 de minute. Această evaluare înseamnă că, în caz de incendiu, ușa poate bloca căldura și flăcările timp de 20 de minute, asigurând siguranța persoanelor din interiorul locuinței.

Când vine vorba de siguranța împotriva focului și furtunilor, ușile din oțel depășesc toate celelalte materiale folosite la producerea produsului.. În caz de incendiu, o ușă din oțel ar putea să reziste căldurii mai mult timp fără a fi distrusă, în comparație cu alte materiale de ușă. Ușile din oțel sunt, de asemenea, suficient de durabile pentru a rezista furtunilor devastatoare.

Concluzie

Rezumând cele menționate mai sus, ușile din oțel sunt versatile, durabile și au valori de siguranță remarcabile. Acestea vin într-o gamă largă de opțiuni și au avantajul de a fi ecologice și eficiente din punct de vedere energetic. Prin urmare, nu veți da greș cu o ușă din oțel. Pentru mai multe detalii și exemple de produse, contactați producătorii de uși.

Grand Secret Guard S.R.L. © 2019