Menu
Your Cart

Cornisa Decorativa Nomastyl Bw1 65 x 60 x 2000

Cornisa Decorativa Nomastyl Bw1 65 x 60 x 2000
Cornisa Decorativa Nomastyl Bw1 65 x 60 x 2000
Cornisa Decorativa Nomastyl Bw1 65 x 60 x 2000
Cornisa Decorativa Nomastyl Bw1 65 x 60 x 2000
Cornisa Decorativa Nomastyl Bw1 65 x 60 x 2000
29,33 lei
Fără TVA: 24,65 lei
  • Stock: In Stock
  • Model: NMCBW1
  • SKU: NMCBW1

Informatii despre produs

Dimensiuni:

Dimensiunile pentru Cornisa BW1 sunt 65x60x2000(mm) inaltime, grosime, lungime.

Stil:

Cornisa BW1 se claseaza in topul celor mai bine cotate profile decorative conferind o eleganta desavarsita locuintei. Design-ul sau armonios si simetric este adesea punctul de atractie in cadrul amenajarilor in

Stil:

minimalist - elegant. Pe langa rolul decorativ amintim si rolul functional al acesteia, acela de mascare a eventualelor imperfectiuni de finisare.

Material:

Acest profil decorativ este produs de Noel & Marquet Belgium si este confectionat din polistiren extrudat, are stabilitate dimensionala, fiind rezistent in timp la socuri si la umezeala. Toate produsele Noel & Marquet au calitate premium.

Cum se lipeste, cum se imbina, cum se chituieste

Lipirea este asigurata de adezivul profesional de profile decorative interior (ADEFIX, ADEFIX PLUS sau ADRO-DECO) capabil sa asigure aderenta diverselor produse pe substraturi poroase (tencuiala, gips, beton, caramida, lemn). Un singur tub de adeziv lipire ADEFIX este suficient, de exemplu, pentru a acoperi 7 m de profil decorativ. Adezivii sunt usor de aplicat si pot fi vopsiti dupa intarire. Pentru imbinari puteti folosi adezivul de imbinare pentru profile decorative - ADEFIX PLUS. Acest adeziv pentru ornamente decorative este cea mai buna solutie pentru fixarea intre profile, cat si de stratul suport pe care sunt aplicate.

Cum se vopseste

Cornisa BW1 poate fi vopsita in orice culoare folosind o vopsea fara solvent pentru a se armoniza perfect cu restul incaperii in care este montata. Se recomanda vopsirea folosind o vopsea acrilica, pe baza de apa, fara solvent.

Grad de dificultate montaj

Grad de dificultate: mediu. Profilele noastre decorative se debiteaza foarte usor. in zilele noastre este mult mai simplu sa pui in practica proiectul la care tu ai visat. Esti o persoana careia ii place sa faca singur lucrurile, dar esti si atent la detalii? inseamna ca iti poti monta profilele decorative singur. Fii inspirat in alegerea elementelor decorative si alege ce iti place.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Te ajutam cu ceva?

Salutare! Va rugam sa faceti clic pe unul dintre reprezentantii nostri pentru a discuta pe WhatsApp.

Te ajutam cu ceva?
{ ebwhatsapp }}