Menu
Your Cart

Coloane Decorative

Coloane Decorative

Cu numeroase posibilitati de utilizare, dintre principalele avantaje ale produselor decorative pentru interior Noel & Marquet, amintim: 


    - Posibilitati numeroase de desig

    - Pun in valoarea obiectele decorative

    - Sunt rezistente la impact si sunt durabile

    - Usor de manevrat si montat, cu o greutate mica

    - Produsele vin pre-amorsate si gata pentru a fi vopsite in culoarea dorita.

Coloanele decorative au fost folosite inca din arhitectura greaca, romana, dar si in timpul Renasterii Italiene, iar pilastrul este o inovatie tehnica folosita in design-ul interior ce face tranzitia de la antic la modern.

Redefineste spatial interior si alege coloanele si pilastri pentru interior, fabricate din poliuretan, prin accente antice, mediteraneene sau coloniale.

Descopera intreaga gama de profile decorative pentru interior, acum si online, sau viziteaza-ne in Bucuresti, Valea Cascadelor, la cel mai mare showroom de usipentru interior si usi pentru exterior, dar si mobilier, corpuri de iluminat, parchet, tapet sau vopseluri pentru interior sau exterior.  

Dimensiuni:Capitelul pentru coloana decorativa Arstyl PC2 are dimensiunea 224X330X96. Stil:Capitelul pentru coloana decorativa Arstyl PC2 este folosita impreuna cu coloanele si bazele decorative pentru a completa ambianta interioarelor prin accente antice, mediteraneene si coloniale, conferind spati..
339,15 lei
Fără TVA:285,00 lei
Dimensiuni:Baza coloanei decorative Arstyl PB1 are dimensiunea 551X85X359. Stil:Baza coloanei decorative Arstyl PB1 este folosita impreuna cu coloanele si pilastrii pentru a accentua ambianta interioarelor prin accente antice, mediteraneene si coloniale, conferind spatiului tau o nota unica. Baza co..
372,48 lei
Fără TVA:313,01 lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Te ajutam cu ceva?

Salutare! Va rugam sa faceti clic pe unul dintre reprezentantii nostri pentru a discuta pe WhatsApp.

Te ajutam cu ceva?
{ ebwhatsapp }}