Menu
Your Cart

Brau Decorativ Wallstyl WD4 58 x 12 x 2000

Brau Decorativ Wallstyl WD4 58 x 12 x 2000
Brau Decorativ Wallstyl WD4 58 x 12 x 2000
Brau Decorativ Wallstyl WD4 58 x 12 x 2000
Brau Decorativ Wallstyl WD4 58 x 12 x 2000
Brau Decorativ Wallstyl WD4 58 x 12 x 2000
Brau Decorativ Wallstyl WD4 58 x 12 x 2000
Brau Decorativ Wallstyl WD4 58 x 12 x 2000
61,38 lei
Fără TVA: 51,58 lei
  • Stock: In Stock
  • Model: NMCWD4
  • SKU: NMCWD4

Informatii despre produs

Dimensiuni:

Braul decorativ WD4 are dimensiunile 58x12x2000 (mm) inaltime, grosime, lungime.

Stil:

Braul decorativ de perete WD4 se claseaza in topul celor mai bine cotate profile decorative conferind o eleganta desavarsita locuintei. Particularitatile profilului WD4 inspirat din sfera geometrica confera acestuia avantajul unei integrari armonioase atat in amenajarile inspirate de stilul minimalist, cat si din cele inspirate din stilul modern. Asemenea modelelor din gama braurilor decrative din gama Wallstyl, profilul WD4 are o multipla functionalitate. Montat ca si brau la o inaltime aproximativa de 80 de cm accentueaza talia peretilor conferind totodata si protectie impotriva loviturilor. Cantul de pe spatele profilului permite acestuia mascarea eventualelor cabluri ramase la vedere. Profilul WD4 mai este adesea folosit pentru crearea chenarelor decorative, a grilajelor sau a incadrarii de jur imprejur a usilor. Acest model de brau decorativ este conceput pentru a oferi o nota plina de eleganta camerei. Braul decorativ de tavan WD4 este realizat 100% din materiale cu amprenta ecologica mica, nepoluante si sigure pentru locuinta ta.

Material:

Acest profil decorativ este produs de Noel & Marquet Belgium si este confectionat din polistiren, are stabilitate dimensionala, fiind rezistent in timp la socuri si la umezeala. Toate produsele Noel & Marquet au calitate premium.

Cum se lipeste, cum se imbina, cum se chituieste

Lipirea este asigurata de adezivul profesional de profile decorative interior (ADEFIX, ADEFIX PLUS sau ADRO-DECO) capabil sa asigure aderenta diverselor produse pe substraturi poroase (tencuiala, gips, beton, caramida, lemn). Un singur tub de adeziv lipire ADEFIX este suficient, de exemplu, pentru a acoperi 9 m de profil decorativ. Adezivii sunt usor de aplicat si pot fi vopsiti dupa intarire. Pentru imbinari puteti folosi adezivul de imbinare pentru profile decorative din polistiren - ADEFIX PLUS. Acest adeziv pentru ornamente decorative este cea mai buna solutie pentru fixarea intre profile, cat si de stratul suport pe care sunt aplicate.

Cum se vopseste

Braul decorativ de tavan WD4 poate fi vopsit in orice culoare folosind o vopsea fara solvent pentru a se armoniza perfect cu restul incaperii in care este montata. Se recomanda vopsirea folosind o vopsea acrilica, pe baza de apa, fara solvent.

Grad de dificultate montaj

Grad de dificultate: mediu. Profilele decorative din polimer sau polistiren se debiteaza foarte usor. in zilele noastre este mult mai simplu sa pui in practica proiectul la care tu ai visat. Esti o persoana careia ii place sa faca singur lucrurile, dar esti si atent la detalii? inseamna ca iti poti monta profilele decorative singur. Fii inspirat in alegerea elementelor decorative si alege ce iti place.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Te ajutam cu ceva?

Salutare! Va rugam sa faceti clic pe unul dintre reprezentantii nostri pentru a discuta pe WhatsApp.

Te ajutam cu ceva?
{ ebwhatsapp }}