Menu
Your Cart

ProfIL Decorativ Nomastyl N 70 x 20 x 2000

ProfIL Decorativ Nomastyl N 70 x 20 x 2000
ProfIL Decorativ Nomastyl N 70 x 20 x 2000
ProfIL Decorativ Nomastyl N 70 x 20 x 2000
ProfIL Decorativ Nomastyl N 70 x 20 x 2000
ProfIL Decorativ Nomastyl N 70 x 20 x 2000
28,41 lei
Fără TVA: 23,87 lei
  • Stock: In Stock
  • Model: NMCN
  • SKU: NMCN

Informatii despre produs

Dimensiuni:

Coltarul decorativ NOMASTYL N are dimensiunile 70x20x2000 (mm) inaltime, grosime, lungime.

Stil:

Profilul decorativ NOMASTYL N confera o eleganta desavarsita spatiului locuit. Design-ul sau armonios este adesea punctul de atractie in cadrul amenajarilor in

Stil:

romantic sau chiar contemporan-elegant.

Material:

Acest profil decorativ este produs de Noel & Marquet Belgium si este confectionat din polistiren de inalta densitate, are stabilitate dimensionala, fiind rezistent in timp la socuri si la umezeala. Toate produsele Noel & Marquet au calitate premium.

Cum se lipeste, cum se imbina, cum se chituieste

Lipirea este asigurata de adezivul profesional de profile decorative interior (ADEFIX, ADEFIX PLUS sau ADRO-DECO) capabil sa asigure aderenta diverselor produse pe substraturi poroase (tencuiala, gips, beton, caramida, lemn). Pentru imbinari puteti folosi adezivul de imbinare pentru profile decorative polistiren de inalta densitate - ADEFIX PLUS. Acest adeziv pentru ornamente decorative este cea mai buna solutie pentru fixarea intre profile, cat si de stratul suport pe care sunt aplicate.

Cum se vopseste

Coltarul decorativ NOMASTYL N poate fi vopsit in orice culoare folosind o vopsea fara solvent pentru a se armoniza perfect cu restul incaperii in care este montat. Se recomanda vopsirea folosind o vopsea acrilica, pe baza de apa, fara solvent.

Grad de dificultate montaj

Grad de dificultate: mediu. Profilele decorative din polimer sau polistiren de inalta densitate se debiteaza foarte usor. in zilele noastre este mult mai simplu sa pui in practica proiectul la care tu ai visat. Esti o persoana careia ii place sa faca singur lucrurile, dar esti si atent la detalii? inseamna ca iti poti monta profilele decorative singur. Fii inspirat in alegerea elementelor decorative si alege ce iti place.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
{ ebwhatsapp }}