Menu
Your Cart

Coloana Decorativa NCO2 300 x 150 x 2000

Coloana Decorativa NCO2 300 x 150 x 2000
Coloana Decorativa NCO2 300 x 150 x 2000
La comanda
Coloana Decorativa NCO2 300 x 150 x 2000
Coloana Decorativa NCO2 300 x 150 x 2000
Coloana Decorativa NCO2 300 x 150 x 2000
255,70 lei
Fără TVA: 214,87 lei
  • Stock: La comanda
  • Model: NMCNCO2
  • SKU: NMCNCO2

Informatii despre produs

Dimensiuni:

Dimensiunile semicoloanei decorative de exterior NCO2 sunt de 300x150x2000(mm) inaltime, grosime, lungime.

Stil:

Semicoloana decorativa de exterior NCO2 are forma dreptunghiulara canelata. Acest produs este realizat dintr-un polistiren acoperit cu material compozit, avand rolul de a evidentia fatadele exterioare ale cladirilor, oferind casei un aer simplu, dar elegant. Semicoloana decorativa de exterior NCO2 ar putea fi o optiune de luat in seama, acesta avand o forma ce se potriveste cu nevoile dumneavoastra.

Material:

Este produs de Noel & Marquet Belgium si este confectionat din polistiren expandat cu densitatea EPS120, acoperit cu un amestec de compusi pe baza de rasini sintetice, minerale cuartoase si calcaroase, aditivi si apa. Profilul are stabilitate dimensionala, fiind rezistent in timp la socuri, radiatii UV, inghet si umezeala. Toate produsele Noel & Marquet au calitate premium.

Cum se lipeste, cum se imbina, cum se chituieste

Lipirea este asigurata de adezivul profesional de profile decorative de exterior (Domostyl Hybrid, ADRo-Fix, ADRo-Kit) capabil sa asigure aderenta diverselor produse pe substraturi poroase (tencuiala, gips, beton, caramida, lemn). Adezivii sunt usor de aplicat si pot fi vopsiti dupa intarire. Pentru imbinari puteti folosi adezivul de imbinare pentru profile decorative - Domostyl Hybrid, ADRo-Kit. Adezivul de imbinare pentru ornamente decorative este cea mai buna solutie pentru fixarea intre profile, cat si de stratul suport pe care sunt aplicate. Pentru chituire se folosesc adezivii de chituire ADRo-Quartz. Se utilizeaza la chituirea imbinarilor intre profilele decorative, dar si cu materialul suport. Materialul cu care se face chituirea este aceeasi rasina folosita si la acoperirea profilelor.

Cum se vopseste

Semicoloana decorativa de exterior NCO2 poate fi vopsita in orice culoare folosind o vopsea acrilica de exterior si in prealabil va fi aplicat un strat sau doua de amorsa. Recomandam vopselele acril-siliconice, respectiv siliconice (de exterior), cu care rasina este compatibila.

Grad de dificultate montaj

Grad de dificultate: montaj specializat. Montajul este recomandat sa fie facut de catre echipe specializate pentru acest tip de lucrari, cu muncitori calificati care cunosc materialele si tehnologia de aplicare. Detalii suplimentare sunt disponibile si in instructiunile de montaj. Fii inspirat in alegerea elementelor decorative si alege ce iti place.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Te ajutam cu ceva?

Salutare! Va rugam sa faceti clic pe unul dintre reprezentantii nostri pentru a discuta pe WhatsApp.

Te ajutam cu ceva?
{ ebwhatsapp }}